Főhet a fejünk? Amit jövő héten művel velünk az időjárás, az még a meteorológusokat is sokkolta

Hirdetés

Elképesztő.

Miután feloszlik a köd, ma országszerte többórás napsütés várható, egyes helyeken akár 26 fokos meleggel – írja előrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat. És ez csak a kezdet. A frontokra, főként a melegedésre érzékenyek nem fognak örülni annak ami jön.

Vasárnap országszerte sok napsütésre, kevés magasszintű felhőre számíthatunk, melyekből eső nem alakul ki – írja a Köpönyeg.hu. Ismét 20 és 25 fok közötti kellemes meleg várható, de a déli szél a Dunántúlon megerősödik. Melegfronti hatás érvényesül.

Hétfőn napos, száraz idő lesz. Várhatóan ekkor tetőzik a szokatlan októberi meleg, hiszen délután akár 27-28 fok is lehet. A délnyugati szél többfelé lehet erős.

Hirdetés

Keddtől péntekig nem várható változás időjárásunkban: folytatódik a száraz, ősziesen meleg napok sorozata sok napsütéssel, hajnalonta pára-és ködfoltokkal. A hőmérséklet délutánonként 19-25 fok között alakul.

Jövő hétvégén változóan felhős, csendes őszi időre van kilátás. Október utolsó napjaiban is kitarthat az átlagosnál melegebb idő, délután 17-23 fok ígérkezik.

Forrás: tudasfaja.com


Hirdetés

Hozzászólások: