Fogalmam sincs a hogyan továbbról” – Megtörten nyilatkozott a cserdi polgármester, Bogdán László testvére

Hirdetés

,Az egész falu gyászba borult a tragédia után.
Cserdi – Lapunknak elsőként megszólalt a kedden tragikus körülmények között elhunyt cserdi polgármester, Bogdán László (+46) testvére, Bogdán Gyula. A gyásztól megtört férfi elmondta, hogy imádott testvére temetése jövő pénteken, azaz július 24-én lesz a helyi temetőben- írja a Blikk

– Tévesen került ki az internetre a végső búcsú dátuma, ezt mindenképpen javítani szeretném. Szeretett testvéremért a mise július 24-én pénteken 10 órakor, a temetés pedig 11-kor lesz. A ravatalozónál azt szeretnénk, hogy csak a szűk család legyen ott. Ha az érzéseimről kérdez azt tudom a legnagyobb őszinteséggel mondani, hogy a szívemben jelenleg teljes üresség van. Ezt szerintem csak az tudja igazán átérezni, aki járt már hasonló cipőben.

Hirdetés

Fogalmam sincs a hogyan továbbról, egyelőre nem tudok erre gondolni. Elmondhatatlanul büszke voltam és vagyok a testvéremre, fantasztikus ember volt. Azt még nem tudom, hogy hogyan lehetne méltóképpen folytatni az a szellemi örökséget, amit ő ránk hagyott. A falunk szinte teljesen gyászba borult, pici település a miénk, az itt élő kilencven százaléka a rokonunk – mondta mély fájdalommal a hangjában a gyászoló testvér.

Bogdán Gyula kategorikusan leszögezte, nem direkt nem olvas híreket, de még így is eljutott hozzá, néhány híresztelés a testvére halálával kapcsolatban.

– Ezekkel nem foglalkozom, a gyász órái ezek, ilyenkor nincs helye semmi másnak. László élettársa is ugyanígy gondolkodik erről, mint én. Szegény ő is nagyon rossz lelki állapotban van.


Hirdetés

Hozzászólások: