Figyelem! Fontos!!! Nem is sejted, de több, mint 5000 forintot vonnak le a számládról ha ezt kitöltöd! Nagyon fontos figyelmeztetés érkezett minden internetezőnek! Terjesszétek!!

Hirdetés

FIGYELEM! FONTOS!!! NEM IS SEJTED, DE TÖBB, MINT 5000 FORINTOT VONNAK LE A SZÁMLÁDRÓL HA EZT KITÖLTÖD! NAGYON FONTOS FIGYELMEZTETÉS ÉSRKEZETT MINDEN INTERNETEZŐNEK! TERJESSZÉTEK!!

5080 forintot vonnak le a számládról, ha bedőlsz ennek a most terjedő nCore-os átverésnek.

Egy Facebookon terjedő bejegyzés azt állítja, hogy a legnagyobb magyar torrentoldalra Advent alkalmából bárki regisztrálhat. Ha bedől ennek az ajánlatnak, akkor az lesz csak a legkisebb problémája, hogy majd nem tud belépni az oldalra a regisztráció ellenére sem. . Ha rákattint a Facebookon terjesztett nCore-os átverésre, akkor máris az ncore.tech oldalra jut az ember, ahol először is meg kell adni : egy felhasználónevet, e-mail-címet, ée természetesen jelszót is. Tulajdonképpen teljesen mindegy, hogy ide mit ír be a lelkes felhasználó, mrt még csak ezután következik a lényeg.

Hirdetés

A továbbra is lelkes és gyanútlan felhasználót az oldal tájékoztatja, hogy sikeresen végrehajtotta a regisztráció első lépését, és már nem maradt más hátra, mint a fiókja aktiválása.

Pontosabban a következő szöveget olvashatod:

„Ahhoz, hogy az oldal teljes jogú tagja legyél mindössze annyit kell tenned, hogy küldesz egy SMS-t az alábbi 06 90 649 159 telefonszámra a HUD FELHASZNALONEVED üzenettel, így azonnal teljes jogú felhasználója leszel web.”-írja a hvg.

Ha elküldöd az SMS-t akkor 5080 forintot vonnak le a számládból, és természetesen még az oldalra sem fogsz tudni belépni, hiába volt a nagy igyekezet.


Hirdetés

Hozzászólások: