Felháborító: M. Richárd nem zavartatja magát, jogosítvány nélkül hajtott egy Mercedesszel a Váci úton

Hirdetés

Szeptemberben a bíróság 4 év letöltendő fogházbüntetésre ítélte a gázolót és a járművezetéstől végleg eltiltották.

Űgy tűnik, hogy M. Richárdot a legkevésbé sem zavarja, hogy nincs jogosítványa, ugyanis a Bors olvasójának fotója alapján egy német rendszámú Mercedest vezetett a Váci úton. A fotón az látszik, ahogy a rendőrök igazoltatják, majd a rendőri ellenőrzés után M. Richárd bezárta az autót és gyalog elhagyta a helyszínt.

Hirdetés

Október 7-én 22 óra 30 perckor közúti ellenőrzés során igazoltattak egy 43 éves férfit, aki azt mondta a rendőröknek, hogy nem rendelkezik vezetői engedéllyel, amit a rendőrök leellenőriztek, és kiderült, hogy a férfi ellen bírósági eljárás van folyamatban, amelynek jogerős ítéletéig bevonták a vezetői engedélyét
– válaszolta a rendőrség a Bors megkeresésére.

A vádlott 2017. május 15-én jogosítvány nélkül, a megengedett sebességet túllépve, 130 km/órával haladt a XIII. kerületi Dózsa György úton a Kassák Lajos utcai kereszteződés irányába.

A Vágány utca felől érkező Citroën – amelynek sofőrje a harmadrendű vádlott – zöld lámpánál a Dózsa György útról akart balra kanyarodni, a Kassák Lajos utcába. A kanyar ívét levágta, hogy mielőbb be tudja fejezni a kanyart és ne akadályozza a szembejövőket. Ekkor érkezett megy szemből M. Richárd a nagy sebességgel haladó Mercedesszel és pillanatok alatt nagy erővel csapódott neki a kanyarodó Citroënnek. A balesetben a kanyarodó autó két utasa, egy 23 és egy 37 éves férfi, meghalt, többen pedig súlyosan megsérültek.

Forrás: telex.hu / bors.hu


Hirdetés

Hozzászólások: