Fekete László kihívta egy bunyóra a bujáki anyát megverő embert: “Velem keménykedj, öcsém, olyan pofont leverek…”

Hirdetés

Mint ahogy arról tegnap is írtunk, egy ketrec harcos férfi kihívta egy verekedésre azt az embert, aki olyan súlyosan megvert egy 6 gyermekes édesanyát, hogy az majdnem életét veszette a verés következtében. Az elutasítást nem bírta elviselni a ronda férfi, ezért dühödött be. Fekete Lacibácsi üzent és azóta ezrek kedvelik:

” Na idefigyelj te pernahajder, majd adok én neked olyan pofont, hogy a fal adja a másikat, hogy merészelsz megütni egy nőt te gyáva féreg. Miért nem állsz elém, és nekem versz be egyet? Garantálom a 150 kilómmal rádugranék, de palacsintát csinálnék a fejedből. Te férfiak szégyene, ha van merszed, állj elém, és kapsz egy olyan horgot, hogy visszarepülsz oda, ahonnan jöttél.

Hirdetés

Miért egy nőt vertél meg, miért nem jössz el egy erőversenyre, és ott emelj meg 10-szer egy 250 kilós trakor kereket, ha lenne erőd. Te gyenge ember! Ha meglátlak valaha, az Isten irgalmazzon neked! “

Fekete Laci szavaival rendkívül egyetértünk, bármelyik valódi férfi ha a kezei közé venné ezt a szörnyet, nem engedné ki míg lélegzik. Aki egyetért kommenten fejtse ki, hogy vajon mit érdemel az ilyen ember?! – írjaj a lap.

Hirdetés

Hozzászólások: