Februárban 13 TESCO zár be országszerte! Nézd meg melyek ezek!

Hirdetés
A TESCO, Magyarország egyik legnagyobb üzletlánca, úgy döntött, hogy 13 veszteséges üzletét be fogja zárni vidéken.Könnyen lehet, hogy már februárban nem vásárolhatunk a veszteséges TESCO üzletekben.Ez az első lépés, de a a nyilatkozatok alapján valószínűleg további bezárások jönnek a 2015-ös évben!A TESCO már be is jelentette, melyik 13 üzletére kerül lakat hamarosan!Cikkünkben megtalálja azoknak a TESCO üzleteknek a listáját, melyek hamarosan végleg bezárnak!
Ezek a TESCO üzletek zárnak be hamarosan :
VIII. kerületi Mátyás téren lévő Express
Győr (Ifjúság krt. 80.)
Győr (Liget u. 85.)
Győr (Szent István út 25.)
Abony (Szolnoki út 118.)
Nagykáta (Jászberényi út 1/D.)
Nyergesújfalu (Ipari Park 019./8 hrsz.)
Törökszentmiklós (Szőlőhátulja dűlő 3.)
Hajdúböszörmény (Külső-Újvárosi u. 6.)
Tatabánya (Köztársaság u. 1/f.)
Tolna (Szedresi u. 37.)
Püspökladány (Bocskai út 72.)
Sopron (Teleki P. u. 21.)
Magyarországon jelenleg 222 TESCO áruház van, ebből 13 biztosan be fog zárnia közeljövőben.Az előrejelzések alapján az emberek idén többet fognak vásárolni, mint tavaly, ennek ellenére a TESCO nemvár tovább, véget vet a veszteséges áruházaknak.A bezárási hullám főként, a kisebb, a lakóházak környékén épült TESCO-kat fogja érinteni, nem pedig a városok határaiban lévő hipermarketeket.
A jövő hétre hívták össze a TESCO-ban dolgozó munkavállalókat, valószínűleg itt közlik velük hivatalosan a létszámleépítés tényét.Az előzetes számítások szerint körülbelül 1000 munkavállalót érint a döntés hátrányosan..vagyis ők el fogják veszíteni a munkájukat!
A TESCO új vezérigazgatója Dave Lewis, szeptemberben állt munkába és azonnal döntött 43 Nagy-Britanniában található TESCO áruház bezárásáról.Emellett 49 újonnan épülő TESCO áruház terveit is törölte, így csak a szigetország megközelítőleg 100 üzlettel lesz “szegényebb”.
Dave Lewis már nyilatkozott, arról is, hogy Kelet-Európában is jelentős átalakítások lesznek, melyben Magyarország is érintett lesz!Emellett a Tesco eladja a saját márkaneve alatt indított széles sávú internetszolgáltatását, valamint a Blinkbox nevű fizetős online tartalomszolgáltatót.
A TESCO-nál az idei évben a bevételeket illetően nagyon súlyos becslési hibát követtek el, bevételeiket 106 milliárd forinttal becsülték túl a nagy-britanniai eredményeket, itt indult el a dominó.
Forrás: http://palyazatok.co

Hirdetés

Hozzászólások: