Fantasztikus ember! Elton John egymillió dollárt adományozott a tűzvészben szenvedő országnak.Támogassuk a kezdeményezést egy szívecskével <3

Hirdetés

Sydney – Elton John a vasárnapi Golden Globe-gála után néhány nappal Ausztráliába utazott, hogy koncertet adjon Sydney-ben, ahol szóba hozta az országot sújtó katasztrófát is.

Mindannyiunknak lenyűgözve kéne figyelni, amit a tűzoltók a munkájuk során véghezvisznek. Vannak, akik életüket vesztették, miközben megpróbálták megmenteni mások otthonait és vannak, akik elvesztették otthonaikat és életüket. És nem utolsósorban itt van az állatok helyzete… Élőhelyük elvesztése, ami őszintén mondhatom, már bibliai méretű, egyszerűen szívszorító. Ezért ma este felajánlok egymillió dollárt, hogy így támogassam az erdőtüzek megfékezésére létrehozott alapot – mondta az énekes koncertje után.

Hirdetés

Azonban nem Elton John az első és egyetlen híresség, aki adományt ajánlott fel a tűzvészben szenvedő országnak. Kylie Minogue és Nicole Kidman, akik mindketten ausztrál származásúak, fél-fél millió dollárral támogatják az országos segélyalapot, míg a szintén ausztrál Chris Hemsworth egymillió dolláros összeget ajánlott fel a maga és családja nevében.

Forrás: euronews.com


Hirdetés

Hozzászólások: