Ezt a fiatal lányt teljesen leírták mikor megtudták, hogy egy nyugdíjas férfival randizik, mikor kiderült az ok mindenki sírásig hatódott!

Hirdetés

Hajlamosak vagyunk általában elsőre ítélkezni az emberek felett. Meglátunk egy idegent, és azonnal megszületik az első benyomásunk, és ítélkezünk felette.

Bár soha nem tudjuk az élete történetét, azt, hogy min ment keresztül.

A 22 éves Ellie Walker egy Leeds-ben található boltban dolgozik. Sok kliens van, akit már jól ismer, elbeszélget velük, megkérdi, hogy vannak.

“Nagyon szeretek az emberekkel beszélgetni, talán ez a legjobb a munkában. Az egyik nagy kedvencem a 86 éves Edwin Holmes, vele szeretek a legjobban beszélgetni”-mesélte a fiatal lány.

Hirdetés

Edwin Holmes egyedül él, feleség 45 év házasság után 2006-ban elköltözött az angyalok birodalmába.

Lánya és két unokája Ausztráliában él, ezért az idős úr nagyon sok időt van egyedül. Karácsony közeledtével a fiatal eladóval, Ellivel arról beszélgettek, hogy ki hogyan tölti az ünnepeket.

Az idős úr elmondta, hogy ő egyedül karácsonyozik, és valószínű mierlit ételt fog enni, mint minden évben.

A fiatal lány szíve teljesen meghasadt, és megkérdezte Edwint, hogy volna-e kedve vele vacsorázni.

Edwin nagyon meghatódott, természetesen igent mondott, és még virágot is vitt a fiatal lánynak. Ellie a vacsorán készült fényképet a következő felirattal tette közzé a világhálón:

“Tegnap egy nagyon különleges emberrel vacsoráztam. Edwin az egyik legkedvesebb vásárlóm.

Elmondta, hogy a karácsonyt egyedül, és magányosan fogja tölteni, mivel a felesége elhunyt. Nagyon fájt nekem ez a dolog, és gondoltam, hogy elhívom vacsorázni. Nagyon szeretném, ha a Szent estét is nálunk töltené”-írta a kép alá a lány.


Hirdetés

Hozzászólások: