Ezért válik el Nacsa Olivér feleségétől

Hirdetés

A népszerű humorista és nála 13 évvel fiatalabb felesége, Somossy Barbara között hirtelen lángolt fel a szerelem. Pár hónap járás után tavaly augusztusban el is jegyezték egymást.

Válásukkal kapcsolatban ezt a közös bejelentést tették:

„Vannak olyan értékes kapcsolatok az ember életében, melyek nem ugyanabban a formában folytatódnak 40 évig, de egy életre meghatározóak. Mindketten hálásak vagyunk, hogy megtaláltuk egymást és megadta a jó Isten ezt a másfél évet, amelyet közösen tölthettünk együtt boldogságban, szeretetben. Emberként továbbra sem fogjuk soha egymás kezét elengedni” – írták Facebook-oldalukon.

Hirdetés

„Mindketten hálásak vagyunk, hogy megtaláltuk egymást és megadta a jóisten ezt a másfél évet, amelyet közösen tölthettünk együtt boldogságban, szeretetben. Emberként továbbra sem fogjuk soha egymás kezét elengedni. Aki már élt párkapcsolatban, az tudja, hogy a miértek mindig a két ember legbensőbb magánügyei” – írta a bejegyzésben Somossy Barbara a közös döntésről.

A Blikk információja szerint ráadásul Barbara hetekkel ezelőtt költözött el az eddigi közös otthonból, sőt, jó ideje már nem is vezetnek együtt műsort az M5 kulturális csatornán sem.

“Sejthető volt, hogy valami nincs rendben körülöttük, hiszen korábban kifejezetten szerettek volna együtt dolgozni. Persze arra senki nem gondolt, hogy válás lesz a vége” – tudta meg a Blikk.

Forrás: blikkruzs.blikk.hu

Hirdetés

Hozzászólások: