Ezért olyan gazdagok a zsidó emberek! Már csecsemőkorban elkezdik…

Hirdetés

A zsidók köztudottan egy magas intelligenciával rendelkező népcsoport, hiszen számos ipari, gazdasági, művészi, és tudományos fejlesztést köszönhet az emberiség nekik. A világ nagy üzleteinek, vállalatainak a 70 százaléka zsidó származású emberek kezében van, legyen szó szépségiparról, élelmiszerláncokról, a hollywoodi filmgyártóktól kezdve egészen a fegyverkereskedelemig- írja a filantropikum.com

De vajon minek köszönhető ez?

Izraelben már a kezdetekkor különleges nevelésben részesülnek a gyerekek. Az édesanya áldott állapotban vallásos énekeket dúdol magzatának, terhessége közben a férjével közösen matematika feladatokat oldanak meg, mert abban hisznek, hogy az oktatást már magzati kórban el kell kezdeni, hogy később a gyerekből zseni legyen.

Hirdetés

A kismama ezen túl a táplálkozására is odafigyel, hiszen a várandóság ideje alatt nagyon sok mandulát, zöldségsalátát, datolyát, diót fogyaszt, ami jót tesz a baba fejlődésének, különösen az agyának. A zsidók szerint az állati eredetű hústermékek nem tesznek jót a szervezetnek, ezért csak módjával fogyasztanak bizonyos húsokat. A gyerek megszületése után a szülők többnyire egészséges salátákkal, mandulával táplálják a gyereküket.

Ha egy zsidó család megvendégel, nem illik az otthonukba rágyújtani, inkább menj ki a teraszra, udvarra, ha dohányozni szeretnél. Izraelben például a dohányzás eléggé tabutémának számít, és kevesen is füstölnek, mert a társadalom nem nézi jó szemmel azt, aki tudatosan mérgezi magát. Ennek ellenére a világ egyik legnagyobb dohánygyártó vállalatát egy zsidó ember irányítja, aki nem más mint Philip Morris Klutznick.

A nyelvtudásra is odafigyelnek a zsidók a gyereknevelés során, hiszen a legtöbb fiatal a héberen kívül jól beszél arabul, és persze angolul. Szintén gyerekkorukban sokan tanulnak zongorázni, hegedülni, mert úgy tartják, hogy a zenei tudás fejleszti az IQ-t, mivel a hanghullámok jó hatással vannak az agyra.

Már első osztályban nagyon odafigyelnek a matematikai oktatásra, de a tudományok közül is ki kell választaniuk a diákoknak párat, amellyel később foglalkozni szeretnének. A testnevelésre, mozgásra is külön hangsúlyt fektetnek, mert tudják, hogy a gyerekek agya a sportoknak köszönhetően jelentős fejlődésen megy keresztül.

Hirdetés

Az egyetemeken a zsidó fiatalok szabadon gondolkozhatnak, kiélhetik kreativitásukat, legyen szó közgazdaságtanról, vagy művészetekről. Az oktatók, és maga a rendszer is tudja, hogy minél szabadabb a fiatalok képzelőereje, annál jobban megállják majd a helyüket például az üzleti életben.

New Yorkban a fiatal, felsőfokú diplomával rendelkezőket a különböző zsidó szervezetek kamat nélküli hitellel támogatják, hogy például az orvosok, fogorvosok megnyithassák rendelőiket, vagy a fiatal vállalkozók kezdő tőkéje is biztosítva legyen.

Forrás: filantropikum.com


Hirdetés

Hozzászólások: