Ezentúl csak így mehetnek nyaralni belföldön a magyar családok! ÍME AZ ÚJ SZABÁLYOZÁS >>>>

Hirdetés

Egészen biztos, hogy csak szigorú szabályozások mellett nyithatnak újra a szállodák Magyarországon, és nem fognak teljes kapacitással működni, azaz nem úgy, és nem olyan körülmények között, mint ahogy azt megszokhattuk idáig.

Figyelniük kell majd a vendéglátó részlegeken az asztalok közti távolságokra, be kell tartaniuk az új, a korábbinál sokkal szigorúbb higiéniai előírásokat, a maszk viseletét például. Emellett a szakember szerint számítanunk kell arra is, hogy a kapacitás is korlátozottabb lesz, ahogy a szolgáltatások köre, igénybevétele is változhat.

Hirdetés

Persze egy ilyen helyzetben, amiben jelenleg, április utolsó napjaiban vagyunk, az a legnehezebb, hogy végeredményben minden hipotetikus. Egyelőre azt sem világos, hogy mekkora igény lesz szálláshelyekre idén nyáron. -írja a Pénzcentrum.

Míg alig több mint két hónapja még a turistarohamba belefulladó nagyvárosokról írtunk, mára az üres utcákról, elhagyatott világörökségi helyszínekről, és a szinte haldokló ágazatról szólnak a hírek. De vajon mire számíthatnak a karanténba belefáradó magyarok, mehetnek-e, merjenek-e idén nyaralni? A szakemberek bíznak még a szezonban, ám az egyik legnagyobb hazai szállásfoglaló oldal szerint a valódi érdeklődés a tavalyi év legfeljebb 10-15 százaléka.


Hirdetés

Hozzászólások: