Ezekkel az ételekkel bárki „megfojthatja” a rákot. Neki sikerült!

Hirdetés

Most másokat gyógyít!

A kétgyermekes anyukát 2005-ben diagnosztizálták először rákkal. Végigment a műtéten, kemoterápián, sugárkezelésen, de a rák a mellére is kiterjedt. 11 hónappal a betegség megállapítása után a fejében és a nyakában is találtak tumort.

Kathy nem volt hajlandó feladni a harcot, de a gyógyszerek is nagy nyomást gyakoroltak a szervezetére.

„A veséim az utolsókat rúgták, a májam nem működött, a tüdőm sérült volt, a szívem meg összetört.” – emlékszik vissza Kathy.

Ekkor úgy döntött, hogy félredobja a kórházi protokollt, gondolván, hogy úgy is meg fog halni. Egy barátja javasolta neki, hogy egyen olyan ételeket, amik „rákellenesek”. Ezt tudományosan angiogenezisnek hívják, és a tumort tápláló ereket célozza meg.

Hirdetés

Ezek azok az ételek, amik „megfojtják” a rákot:

Zöld tea, articsóka, szeder, áfonya, ananász, grépfruit, vörösbor, karfiol, ginzeng, kurkuma, zeller, szőlőmag, fekete csokoládé, paradicsom, málna, fokhagyma, cseresznye, citrom, kelkáposzta, kelbimbó, édesgyökér, maitake gomba, tök, szerecsendió, szója, eper, alma, narancs, lilaszőlő, brokkoli, levendula, olíva olaj, gyömbér

Először a rák terjedése lassult le. Az orvosok, csak hüledeztek, hogy ez érdekes… Azóta 13 év telt el, és Kathy teljesen egészséges. Most másoknak segít legyőzni a rákot.

Forrás: blikkruzs.blikk.hu

Hirdetés

Hozzászólások: