Ez az elefánt két éves korában elvesztette a lábát egy akna miatt. Nézzétek a megható pillanatot, amikor egy protézist kap!

Hirdetés

Therdchai Jivacate ortopéd sebész Tájföldön számos protézist készített embereknek, már 1992 óta. A „The Prostheses Foundation of Thailand” alapítója 25000 protézist ajánlott fel, csak az áruk 1 százalékáért. Nem csak az emberek a páciensei ennek a csodálatos orvosnak, hanem a videóban szereplő elefánt is.

Amikor Mosha, a videóban szereplő elefánt két éves volt, elvesztette az egyik lábát, amikor Tájföld határán sétált. Szerencsére az ortopédnek és csapatának sikerült egy protézist csinálni a sérült lábára.

Az elefántot Therdchai Jivacate doktor műtötte 15 évvel ezelőtt, de az állat nem felejtette el. Az elefánt számára készült protézis nagy kihívás volt. Ahogy nőtt az elefánt, minden egyes alkalommal jobb és erősebb protézist kellet építeni.

Jivacate szerint, Mosha emlékszik minden egyes alkalommal, amikor látogatóba érkezik hozzá, hogy a zsebeiben finom cukorkát talál.

Hirdetés