Ez az anya hipós vízben fürdeti 1 éves kisfiát! Most elmondja miért

Hirdetés

Ez az anya hetente kétszer hipós vízzel mossa meg kisfiát azért, hogy megmentse az életét. Most a fia szokatlan betegségéről beszél és arról, hogyan tudja őt életben tartani.

A 27 éves Alicia Barbernek harmadik gyermeke, Jamison. Az anya már fia születése előtt tudta, hogy a kicsinek nehéz jövője lesz.

A kis Jamison egy olyan szokatlan és életveszélyes betegségben szenved, amit Harlequinosisnak neveznek. Ez azt jelenti, hogy a bőr a szokásosnál 14-szer gyorsabban nő. A betegség nagyon fájdalmas, repedéseket okoz a bőrben s emiatt könnyen átengedi a fertőzéseket.

Hirdetés

Sajnos ez a betegség nem gyógyítható, de a tünetek kenőcsökkel és egyéb gyógymódokkal kezelhetők. Éppen ezért Alicia most egy igen drasztikus módszert alkalmaz: Jamisonot hipós vízzel mossa meg, hogy a bőre ne fertőződjön.

“Lehet, hogy néha a szemébe is belemegy egy picit, ezt nagyon nem szeretem. Ilyenkor sír és én ilyenkor nagyon szenvedek.- mondta Alicia a Metro nak.

Ugyanakkor elmagyarázta, hogy a fürdés, bármennyire szörnyen hangzik, nagyon fontos mert ezzel megelőzhető a bőrfertőzés.

“Nagyon fontos ez a kezelés mert ha ezt nem tenném meg, talán bevinne valamilyen fertőzést a kórházba.”

Hirdetés

A hipós fürdők mellett a kis Jamison morfint is kap, hogy a nagy fájdalmait enyhítésék. Naponta kétszer fürdetik meg, a bőrét pedig csiszolópapírral is megtisztítják.

Az ilyen betegséggel születettek többsége néhány nappal születése után meghal, de kis Jamison megmutatta, hogy ő egy igazi harcos és már az első születésnapját ünnepli.

Reméljük, hogy Jamison még sok születésnapot ünnepelhet majd és nagyon szeretni fogja családját.


Forrás: csodalatos.co

Hirdetés

Hozzászólások: