Ez az 5 csillagjegy a legjobb szerető! Nézzük, te felkerültél-e a listára!

Hirdetés

Ez az 5 csillagjegy a legjobb szerető! Nézzük, te felkerültél-e a listára!

Hiszel a horoszkópokban? Na nem a napilapokban található kamu ‘mi fog ma veled történni’ szekcióra gondolok, hanem arra, hogy az asztrológia szerint alapvető jellemvonásainkat meghatározza az, hogy az év melyik szakában születtünk, a csillagok és bolygók állása nagyban befolyásolja főbb belső tulajdonságainkat. Vannak érzelmesebb csillagjegyek, ahogyan vannak racionálisabban gondolkodók is. Melyik az az öt állatövi jegy, amelynek szülöttei kiváló alapanyagnak bizonyulnak egy párkapcsolatban?

Én köztük vagyok, és félelmetes, hogy mennyire illik rám a leírás. Kivételek persze vannak, de a saját és párom jellemzése alapján ijesztően pontos a jellemzés. És te felkerültél a listára? 🙂

Hirdetés

Bak
Nagyon erős az önbizalma, tisztában van jellemvonásaival, és erősségeivel. Rá midig lehet számítani, a legnagyobbnak tűnő problémában is megpróbálják megkeresni a megoldást. Ha kapcsolatban vagy egy Bakkal, biztos lehetsz benne, hogy soha nem akar megelőzni, legyőzni. Tiszteletben tartja a másik embert, és szerető segítséget nyújt felé mindig.

Rák
A legromantikusabb partner, akivel életedben találkozhatsz. Árad belőle a szeretet, és soha nem fogja vissza magát. Minden energiáját a kapcsolatba fekteti, így biztos lehetsz benne, hogy mellette nagyon boldog leszel. Nagylelkű, és figyelmes, mindent megad a partnerének, amire szüksége van. Légy óvatos a Rák csillagjegyű személlyel, mivel nagyon sebezhető, és érzelmes. Figyelj oda te is az érzelmeire.

Mérleg
Nagyon közkedvelt személyiség, ismerősei rajonganak érte. Ő egy igazi romantikus partner, gyakran támad kedve egy kis flörtölésre, de a határokat soha nem lépi át, ha komoly párkapcsolatban él. Hűséges és kiegyensúlyozott típus.

Hirdetés

Nyilas
Könnyen bele lehet szeretni egy Nyilas csillagjegyű személybe, hiszen nagyon kellemes a társasága. Soha nem görcsöl semmiért, próbálja nem túl komolyan venni az életet, éppen ezért nagyon kellemes lehet vele az élet. Szenvedélyes, és impulzív, eláraszt szeretettel, soha nem unalmas.

Bika
A Bika csillagjegyű személyek nagyon kitartóak, erősek és szorgalmasak. Ők aztán sosem adják fel, ha valakit meg akarnak szerezni. Bárhová mennek, mindenütt nagyon közkedveltek, gyorsan belopják magukat az emberek szívébe. Nem hűtlen típusok, mindent megtesznek azért, hogy megőrizzék a kapcsolatban a lángot, és az érdeklődést. Családcentrikusak és imádnak főzni is.

Forrás: sztarcafe.com


Hirdetés

Hozzászólások: