Ez a súlyosan bántalmazott kiskutya sosem tudta milyen a szeretet, amíg nem találkozott a legcsodálatosabb emberrel

Hirdetés

Fotó: Paws Show / Youtube

Astoria, egy kölyökkutya, aki korábban nem ismerte a szeretet érzését, végre megtapasztalhatta azt, miután helyi állatmentők megtalálták és a menhelyre vitték. Astoria korábban az utcákon élt, ahol keményen küzdött a túlélésért és a maradékokból táplálkozott. “Sajnos soha egyetlen ember sem állt meg, hogy segítsen neki, vagy legalább egy kis étellel kínálja. Csak annyit tettek, hogy teljesen figyelmen kívül hagyták, és úgy mentek el mellette, mintha nem is létezne.”

Hirdetés

A menhelyen Astoria kezdetben rendkívül félénk volt, megpróbált elrejtőzni a világ elől, és nem engedte, hogy hozzáérjenek, még orvosi ellátásra sem. Egy súlyos sebe miatt fájdalmai voltak, ami tovább nehezítette az állapotát. A megmentői azonban tudták, hogy elengedhetetlen a bizalmának elnyerése.

Fotó: Paws Show / Youtube

A megtörési pont egy fürdetés volt, amely nyitottá tette Astoria szívét. “Szerencsére Astoria megmentőjének valahogy sikerült egy fürdőt adnia neki, ami után végre elkezdett megnyílni,” számoltak be a megmentők. A fürdés után Astoria már az ételt is elfogadta, és amikor megkóstolta az első falatokat, a farka vidáman csóválni kezdett. Ez volt az első jel, hogy kezdett bizalommal fordulni az emberek felé.

Hirdetés

Az étkezés és a csóválás jele volt annak, hogy Astoria készen áll az orvosi ellátásra, ami sikeresen zajlott. A pozitív fejlemények hatására Astoria napról napra nyitottabb lett, és végül eljött az ideje, hogy örök otthont találjon. Egy szerető család vette észre és úgy döntött, hogy befogadja. Az egykor félénk kölyök, aki súlyos kihívásokkal nézett szembe, örömmel fogadta a hihetetlen hírt, hogy új, boldog élete kezdődik.

Forrás: pupvine.com


Hirdetés

Hozzászólások: