Ez a nő már 5 éve terhes. Akkor akarja világra hozni a gyereket, amikor iskolába megy, döbbenetes az oka

Hirdetés

Már 260 hete terhes….

A kisfilmben látható Lauren 5 éve terhes. Gyermekét már mindennél jobban szeretné világra hozni, de sajnos az Egyesült Államokban a vállalatok 86 százaléka nem engedi szülési szabadságra a kismamákat, így elhatározta, hogy akkor nem szüli meg a gyereket.

Azóta 5 év telt el, pocakja óriási lett, de mégis igyekszik pontosan beérni a munkahelyére, egy jóga labdán ül, kollégái pedig kikísérik a mosdóba. A liftbe sem könnyű beszállnia, hiszen az ajtók alig akarnak becsukódni az óriási pocak miatt – írja a Filantropikum.

Szeretne más országba költözni, ahol jobb körülmények vannak, de nem engedik felszállni a repülőgépre ekkora hassal. Úgy döntött, akkor fog szülni, ha a gyerek betölti a 6 évet, hogy egyenesen iskolába mehessen, így ő tud dolgozni, nem fog kiesni a munkából.

Hirdetés

Ezt a történetet mutatja be az alábbi kisfilm, ami persze egy nem valós eset, hanem ezzel kíván nyomást gyakorolni a washingtoni The National Partnership for Woman and Families nonprofit szervezet a Kongresszusra, hogy törvény kötelezze a cégeket, hogy megadják a szülési szabadságot a szülőknek.


Forrás: Filantropikum

Hirdetés

Hozzászólások: