Ez a kutya már tíz éve minden nap elmegy a boltba, hogy reggelit vegyen szeretett „nagymamájának”

Hirdetés

Ez egy megható történet egy hűséges kutyáról, aki tudja, hogyan hálálja meg annak, aki évekkel ezelőtt segített neki. Ez a kutya évekig hordta a reggelit a lábproblémákkal küzdő emberi nagymamájának.

Amikor a kutya korábbi gazdája elhagyta őt, még csak néhány hónapos volt. Egy darabig kóbor kutya volt, amíg egy idős nővel összebarátkozott, aki örökbe fogadta, és egészen jó életet élt.

Hirdetés

A nagymamája lábán nagyon kellemetlen volt a járás, így a kutya ritkán mehetett ki a nagymamájával játszani, és az egyetlen lehetősége az volt, hogy a boltba menjen vele reggelit venni.

Amikor a nagymama egy nap elesett, miközben kint volt, a kutya elvesztette egyetlen lehetőségét, hogy a nagymamával menjen ki.

Először kényelmetlenül érezte magát, de valószínűleg azért, mert elég jól ismerte az útvonalat a boltba és a boltból, megfogadta, hogy azóta minden nap elmegy a boltba, pusztán azért, hogy reggelit vegyen a nagyinak.

Hirdetés

Amikor a kutya először egyedül érkezett a boltba, az őr értetlenkedett, hogy mi történik, és miért megy oda a kutya egyedül. Az őr akkor kezdett rájönni, amikor a kutya egy zacskó étellel a szájában távozott. Minden nap, amikor meglátta a kutyát közeledni, láthatóan kezdeményezte, hogy készítsen neki reggelit, hogy visszavigye a nagymamájához.

Tíz éve már, hogy a kutya egyedül ment a boltba reggeliért, esőben, esőben, esőben.

A kutya már öregnek számít, mégis ragaszkodik hozzá, hogy minden nap reggelit vegyen a nagyinak. Hiszen imádta a nagymamáját, és nem hagyta volna éhen vagy reggeli nélkül.

Hirdetés

Az emberek egy kicsit jót tesznek az állatokért, de az állatok még többet. Az állatokkal tisztelettel kell bánni. Az emberek sok más emberrel találkoznak az életükben, de egy hűséges állatnak csak te vagy az övé.


Hirdetés

Hozzászólások: