Ez a két testvér már 3 éve párkapcsolatban élnek egymással… Most vállalniuk kell ennek a súlyos következményeit! (

Hirdetés

Első pillantásra Daniel és Ana Parra egy átlagos házaspárnak tűnik. A spanyol pár már három éve boldog kapcsolatban élnek egymással, azonban van egy bökkenő! Amikor még Ana kisgyermek volt, édesapja elhagyta őket, azonban évekkel később, amikor 20 éves lett, megtudta, hogy az apa magával vitte egyetlen testvérét, Danielt, akit egy másik nővel nevelt fel. A fiatal nő úgy döntött, hogy az elveszett testvér nyomába ered, és valóban sikerült megtalálnia. Két nappal később már találkoztak is, azóta elválaszthatatlanok egymástól.”

Hirdetés

A két testvér között rövid időn belül kialakult egy nagyon szoros barátság. Sok közös témájuk volt, jól kijöttek egymással. De egy napon túl lépték a barátság határait. “Egyik este elvittem Ana-t egy buliba, ahol megcsókoltam” – emlékezett vissza Daniel. Eleinte mindketten megdöbbentünk, de úgy kezeltük a helyzetet, mint a felnőttek. Igazából nem éreztük testvérnek egymást, hiszen nem együtt nőttünk fel.

A különböző kritikák elkerülése érdekében sokáig titokban tartották szerelmi kapcsolatukat. Azonban két év után nem tudták tovább rejtegetni magukat, és még egy népszerű spanyol televíziós showban is szerepeltek, ahol nyilvánosan beszéltek a szerelmi kapcsolatukról.

Azonban nem csak pozitív jellegű támogatást kaptak az emberek részéről. Annak ellenére, hogy sokan megértették őket, rengetegen elítélték őket. Néhány ember részéről még fenyegetést is kaptak. “Édesanyámmal is teljesen megszakadt a kapcsolatom, ő hallani sem akar a kettőnk között lévő viszonyról” – mesélte Ana. Azonban édesapja nagyon is helyeselte ezt a kapcsolatot.

Hirdetés

Közben eltelt egy év. A pár még mindig boldogok együtt, és most első közös gyermeküket várják. Azonban életük csak bonyolódni fog ezáltal. Egyrészt fennáll a vérfertőzés veszélye, de az öröklődő betegségek kockázata is 25 százalékkal magasabb az ilyen esetekben. Másrészt pedig a születési anyakönyvi kivonatban csak az édesanya neve szerepelhet, a jelenlegi spanyolországban létező törvények szerint, hiszen Daniel jogilag csak nagybácsi lehet.

Bár Ananak és Danielnek meg kell felelniük a spanyol jogi eljárásoknak, ennek ellenére a közeljövőben szeretnének egy kis szimbolikus ceremóniát, ahol összeházasodnak.

Mindannyian tudjuk, hogy nem egészséges egy ilyen kapcsolat, de Ana és Daniel azt állítják, hogy ők így boldogak, és mindenféle kockázatot felvállalnak.

Forrás: tudasfaja.com


Hirdetés

Hozzászólások: