Ez a férfi úgy nevel 21 kiskacsát, mintha a saját gyermekei lennének. Nézzétek, amikor kiviszi őket sétálni

Hirdetés

Az utóbbi időben egy új, imádnivaló videó kering az interneten. Ebben a videóban egy dél-koreai ember szerepel, akit 21 darab cuki kiskacsa követ, miközben sétál az erdőben. A kicsik viselkedése annyira cuki!

A Good Times szerint a dél-koreai férfi 21 kacsára vigyáz, mintha a saját gyermekei lennének. Melegen tartotta a tojásokat, míg azokból ki nem keltek a kis csibék. Mivel őt látták meg először ezért a kis kacsák nagyon ragaszkodnak hozzá, mintha az anyjuk lenne.

Mivel a kacsának nem volt egy anyjuk aki vigyázzon rájuk, ezért amikor a férfi elment sétálni, vitte magával a kacsákat is, így biztonságban tudta őket. Idővel ezek a séták szokássá váltak, és a kacsát már tudták a férfi mozgását. Amikor a férfi megáll, akkor az összes kacsa is. A reggeli séták során gyakran rövid szünetet tartanak.

Hirdetés

Az ember és a 21 kiskacsa közötti kapcsolat valóban elképesztő. Egyetlen idegen az úton nem különítheti el őket a férfitől. Csak a férfiben bíznak és csak a hangját követik. A férfinek egyetlen egy álma van, méghozzá “Amikor felnőnek, velük szeretné felfedezni az eget”.


Hirdetés

Hozzászólások: