Ez a férfi egy ölelést szeretne: nézd ki jelenik meg a képernyő bal oldalán. Egyszerűen csodálatos!

Hirdetés

Az utazás sokak számára a legjobb módja annak, hogy eltöltsék szabadidejüket. A világ számos helyszínének felfedezésével, számtalan turisztikai látványosságot is felfedezhetünk, de csodálatos dolgokat is megtanulhatunk az ottani emberekről és az élővilágról.

Arthur és Vivian egy csodálatost párt alkotnak, akik imádnak utazni. 2012 decemberében úgy döntöttek, hogy elindulnak Thaiföldre, ahol lehetőségük nyílt meglátogatni egy nagyon különleges helyet, a „Patara Elephant Farm-ot”.

A hely tulajdonosai és alkalmazottai nem fordítanak különös figyelmet a turisták vonzására, nekik fontosabb az elefántok gondozása és ezek szaporodása, mivel már így is kihaló félben vannak. A gondozók a sebesült állatokat is befogadják.

Amikor Arthur és Vivian odaértek, megmutatták nekik, hogyan is kell gondozni ezeket a csodálatos állatokat. Etették őket, vizet vittek nekik, megmosták őket a közeli folyóban és utána volt rá lehetőségük, hogy felüljenek rájuk.

Azonban aminek a legjobba örültek, az egy borjú volt, aki alig volt két hónapos. Amikor az állat meghallotta, hogy hívják, egyből elkezdett szaladni a férfi felé és szinte átölelte. A kicsi elefánt annyira játékos, hogy abba se tudta hagyni. Annyira cuki!

Hirdetés