Ez a depressziós kutyus két évig ült magányosan a menhelyen. Senkinek se kellett. Aztán hirtelen ismerős illatot érzett:

Hirdetés

A kutya 2 évig az állatmenhelyen maradt. A személyzet sosem találta meg a gazdáját, vagy bárki mást, aki tudta, honnan jött a kutya. Sajnálatos módon…

Amikor Pakita megérkezett az argentin El Arca Animal Partido de Mar Chiquita menhelyre, a személyzet megtudta, hogy elhagyták és az utcán bántalmazták.

Pakitát tárt karokkal fogadták a központ önkéntesei, köztük Silvia Ferreyra önkéntes.

A kutya 2 évig az állatmenhelyen maradt. A személyzet sosem találta meg a gazdáját, vagy bárki mást, aki tudta, honnan jött a kutya.

Hirdetés

Sajnálatos módon Pakita nagyon magányosnak és depressziósnak érezte magát. Az esélye annak, hogy befogadják, napról napra csökkent.

Mindig a fiatalabb kutyákat vitték el Pakita előtt.

Az Arca Animal önkéntesei mindent megtettek, hogy találjanak Pakita számára egy szerető otthont. Úgy döntöttek, hogy képet készítenek róla, és közzéteszik a Facebookon, hogy segítsenek megtalálni a potenciális örökbefogadó családot.

Ez azonban nem könnyű feladat.

Pakita mindig a földet nézte, vagy elfordította a fejét, amikor fényképet készítettek róla.

De végül sikerült olyan képeket készíteni, amelyek elég jók voltak ahhoz, hogy feltöltsék az internetre.

“Szinte azonnal kaptunk egy üzenetet egy nőtől, aki azt mondta, hogy a kutya a fiáé volt, és régóta kereste!” mondta Silvia a The Dodo-nak.

Hirdetés

Forrás: harmonikum.co


Hirdetés

Hozzászólások: