Ez a baj a mai fiatalokkal! – Végre valaki leírta a nagy helyzetet!

Hirdetés

Ez a baj a mai fiatalokkal!

Végre valaki leírta mi a baj a mai fiatalokkal. Kemény megfogalmazás, durva szavak, de a szerzőnek nagyon is igaza van:

“Hazudni profin tudtok….tízesével buktok az iskolában…boldogtalanok vagytok…csak a menő tárgyakat és a divatos ruhákat követelitek a szüleitektől…otthon eljátsszátok a mintagyereket és közben hátba-támadjátok az ősöket ha nem kaptok meg valamit?? Szinte minden tíz év felettinek mobiltelefon kell meg pléjsztésön??? Az Édesanyátokat lek-zzátok mert próbál nevelni benneteket??? Az iskolába divatbemutatót rendeztek?? Hajsütő vassal jártok suliba?? Buszra nem szálltok mert az ciki??? Mint egy felnőtt úgy öltözködtök a szüleitek véres verejtékes munkájának gyümölcséből??? Élősködtök amíg csak lehet mert önállóan levegőt nem tudtok venni….Beszélni és fogalmazni képtelenek vagytok….szlengekben beszéltek…a kenyérpirítón keresitek a windows gombot ba**meg….A sok kis b*zi tarajos meg férfinak képzeli magát mert a taft tart a fején??? Bujkáltok a szüleitek elől az instagrammon és p*csanadrágos képekkel próbáltok naggyá válni?? Sunyiba cigiztek,drogoztok,és k*rválkodtok amikor senkivel nem beszéltetek róla???

Semmi nem érdekel benneteket csak a magamutogatás a focista majmok a celebzimánylindák,és a luxus…..és kérdezem tőletek mi az anyátokból akarjátok majd magatoknak megteremteni a luxust ha a szüleitek már nem élnek??? És mit adtok Ti a szüleiteknek???
A kivételektől itt kérek elnézést…..én nem sokat ismerek….

Ha rajtam múlna visszahoznám a pofán vágást az iskolába….hogy tudjátok milyen a boldog gyerekkor …a csajoknak meg az iskolaköpenyt….na azzal páváskodjatok…
És IGEN MI IS ROSSZAK VOLTUNK!!! DE VOLT BÜNTETÉS!!! ÉS ELGONDOLKODTUNK!!!”

Forrás: Facebook

Hirdetés

Hozzászólások: