Erre készül 70.születésnapja alkalmából Bangó Margit! Gratuláljunk neki sok szívecskével <3

Hirdetés

Bangó Margit idén lesz 70. éves. A Kossuth-díjas énekesnő az előtte álló születésnapi koncertjéről, töretlen hitéről és az őt ért tragédiákról is mesélt a Borsnak.

Bangó Margit elmondása szerint soha nem szerette a születésnapokat, eddig mindössze háromszor, a 60-at, 65-öt és a 69-et ünnepelte meg, azokat is dédunokái unszolására. A hetvenediknek ellenben az énekesikon is szeretné megadni a módját. „Hétfőn tárgyalunk a születésnapi koncertemről, amit az Arénában szeretnénk tartani – jelentette be, hozzátéve, maximalista lévén ezúttal is a legjobbra törekszik.

Hirdetés

“Ugyan rengeteg felkészüléssel jár, hisz nem könnyű 70 évet összefoglalni, de 53 éves pályafutással a hátam mögött remélem, hogy ezt a feladatot is meg tudom ugrani.”

Bangót, aki 1950-ben született Vásárosnaményen, a számos siker és elismerés mellett a tragédiák sem kímélték élete során. „Az összes testvéremet eltemettem, pedig nyolcan voltunk. Én mindenkit túléltem, és ezt Istennek köszönhetem!” – mondta a Kossuth-díjas énekesnő, akinek hite a nehézségek ellenére továbbra is töretlen. „Egy matuzsálem vagyok. Istennek pedig sok terve van velem. Nem egyszer küldött vissza a halál torkából, noha nem tagadom, olyan is akadt, amikor azt hittem, nincs több dobásom.”

Az interjúban emellett azt is elárulta, mi az, amire még így, hetven év után is mindennél jobban vágyik: „hogy érjem meg a dédunokám, a kis Tina esküvőjét. Persze az még odébb van, hiába menyasszony már, most a tanulásra kell koncentrálnia. Utána jöhet a házasság, és remélem, az ükunokám is. Minden vágyam, hogy legalább egyszer a kezemben tarthassam.”

Hirdetés

Hozzászólások: