ERRE A HÍRRE VÁRT Magyarország! EZEKBEN A MEGYÉKBEN MÁR NINCS egyetlen AKTÍV KORONAVÍRUS FERTŐZÖTT SEM! >>

Hirdetés

Magyarországon tovább csökkent az aktív fertőzöttek száma, jelenleg 1183 igazolt aktív fertőzöttet tartanak nyilván.

Cikkünk frissült.

Könnyítések léptek életbe a határokon

Kiss Róbert rendőr alezredes elmondta, hogy a szomszédos országokkal történt egyeztetés eredményeként péntek reggel 8 órától életbe lépett az a rendelet, amely szerint az osztrák, cseh és szlovák állampolgárok hatósági házi karantén elrendelése nélkül beléphetnek hazánk területére, illetve a magyar állampolgárok ugyanilyen feltételekkel utazhatnak Ausztriába, Csehországba és Szlovákiába.

Hirdetés

Elmondta: Baranya, Bács-Kiskun, Békés és Tolna megyében nincs aktív fertőzött. Ismertetése szerint Budapesten 487, Pest megyében 144, Zalában 202, Fejér megyében 146, Komárom-Esztergom megyében 135, Nógrádban 22, Csongrád-Csanád megyében 13, Veszprém megyében 8, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében 6, Győr-Moson-Sopron megyében 5, Hajdú-Biharban 4, Jász-Nagykun-Szolnok és Vas megyében 3-3, Borsod-Abaúj-Zemplén megyében és Hevesben 2-2, Somogyban 1 a fertőzöttek száma.

Kitért arra: Magyarországon a járvány kezdete óta 3970 embernél mutatták ki a koronavírust, 542-en haltak meg a fertőzéssel összefüggésben, a gyógyultak száma 2245. Országosan minden 100 ezer emberre 40 koronavírus-pozitív ember jutott, az elhunytak száma 100 ezer lakosonként 5.

Forrás: hirado.hu

Hirdetés

Hozzászólások: