Ennyit szeretkeznek a párok a koruk alapján. A kutatásból kiderült, hogy…

Hirdetés

Ennyit szeretkeznek a párok a koruk alapján. A kutatásból kiderült, hogy…

A Kinsey intézet kutatói arra voltak kíváncsiak, hogy a pároknak mennyit kellene szeretkezni a korukhoz képest. A kutatásból kiderült, hogy a szexuális élet nem csak a kortól függ. A házasok 13% csak évente párszor szeretkezik, 45% havonta párszor, míg csak 7% az, akik hetente többször is.

Persze az sem tesz jót a nemi életünknek, ha folytonosan rágörcsölünk, hogy vajon eleget szexelünk-e. Ha esetleg azon aggódnál, hogy csinálod-e annyit, mint a társaid akkor jól figyelj!

Lássuk mennyit kéne szeretkezned a te korodban:

A 20-as éveikben járó párok

A korosztályok közül ők emelkednek ki, a kutatók szerint átlagosan 112 alkalommal egy évben.

Hirdetés

30 év körüli párok

Náluk már gyengébbek a számok, bár még mindig viszonylag sokat bújnak össze, évente 89-szer szeretkeznek. A tanulmány konkrétan a 30-39 év közöttieket említ.

A 40-49 évesek

Egyáltalán nincsenek úgy lemaradva, mint ahogyan azt gondolnánk. A korbéli ugrás-szexuális együttlét arányát tekintve kifejezetten jónak számít az évenkénti 69 alkalom.

Időskor:

A Duke University felmérése szerint azok az idős párok, akik viszonylag jó mentális és fizikai állapotban vannak, jobban élvezik a szexet, mint bármelyik más korosztály képviselői. A 65 év felettieknél a gyakoriság kérdése szinte teljesen másodlagos, a sok körülmény miatt náluk az átlagos éves arány nehezen mérhető.

Forrás: blikkruzs.blikk.hu

Hirdetés

Hozzászólások: