Emberrablásért 4 év börtönre ítélték el VV Aureliót

Hirdetés

A valóságshow egykori nyertesét Kecskeméten ítélték első fokon négy év letöltendő börtönbüntetésre. Az RTL Klub tudósítása szerint Aurelio 2017-ben egy kocsmában italozott egy barátjával, majd elaludt. Mire magához tért, eltűnt 180 ezer forintja. Mivel a gyerekkori barátjára gyanakodott, felhívta két barátját, és a férfi után eredtek.

A vádirat szerint megverték, majd betuszkolták egy autóba, és több helyre is magukkal vitték, miközben a pénzt akarták megtalálni. Végül Aurelio bajai lakásán kötöttek ki, ahol aláírattak vele egy papírt, hogy tartozik és elengedték. Ekkor a rendőrség már kereste Aureliót, akit többen felismertek a kocsmában.

Hirdetés

A nyomozás során a harmadrendű vádlott vallomást tett, és társaira kente az ügyet. Aurelio a tárgyaláson sírva mondta el, hogy ártatlan, de a bíró bizonyítottnak látta az esetet. Szerinte az ügy bántalmazásnak indult, de emberrablás lett belőle. Aureliónak korábban volt már 14 hónapnyi felfüggesztett ítélete drog birtoklásáért, ha jogerőssé válik az ítélet, azt is le kell ülnie. Aurelio védője felmentésért fellebbezett.

Forrás: 444.hu


Hirdetés

Hozzászólások: