EMBERÖLÉS ÜGYÉBEN NYOMOZNAK A CSONGRÁD-CSANÁD MEGYEI RENDŐRÖK

Hirdetés

FRISSÍTVE 2020.06.11. – KÖZLEMÉNYT ADOTT KI A CSONGRÁD-CSANÁD MEGYEI RENDŐRSÉG

EMBERÖLÉS ÜGYÉBEN NYOMOZNAK A CSONGRÁD-CSANÁD MEGYEI RENDŐRÖK

Egy évekkel ezelőtt eltűnt férfi ügyében emberölés gyanúja miatt indítottak eljárást a Csongrád-Csanád megyei rendőrök. A rendőrség 2009 nyarán rendelt el körözést, miután a férfi ismeretlen körülmények között eltűnt Csongrád városából. Felkutatása nem vezetett eredményre. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói 11 évvel az eltűnés után jutottak olyan információk birtokába, amelyek alapján a keresett személyt megölhették.
A rendőrök 2020. június 9-én elfogtak egy csongrádi férfit, aki a gyanú szerint megölte alkalmi ismerősét, majd egy barátja segítségével a holttestet és az elkövetés eszközeit elrejtette.
A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatta ki a 35 éves férfit. A rendőrség őrizetbe vette és az illetékes ügyészségen előterjesztést tett letartóztatásának indítványozására.

Hirdetés

Előzmények:
Megszállták a rendőrök a csongrádi Tisza-parti lejárót, az úgynevezett Györföst. Információnk szerint bűncselekmény történhetett. Kerestük a megyei Főkapitányság sajtó osztályát, ahol későbbre ígértek tájékoztatást.
Az üggyel kapcsolatban a Csongrád Tv szerda 19 órakor kezdődő Híradójában láthatnak összeállítást.

Forrás: police.hu


Hirdetés

Hozzászólások: