Elszerettem a feleségétől, a családjától. Most kidobnám, mert ezt tette velem

Hirdetés

Nem hittem volna, hogy így járok, nem tudom, mit tegyek.

Óriási szerelem volt, de a folytatás nem szokványos: bennem hunyt ki a szerelem lángja, és most nem tudom, hogyan hátráljak ki belőle. Azt is megbántam, hogy kikezdtem vele. Őszintén mondom. Valószínűleg azért tettem, mert igen erős bennem az apakomplexus. Apám ugyanis lelépett, amikor még egészen kicsi voltam, és anyu egyedül nevelt fel engem, meg az öcsémet. Pontosabban nem is egyedül, volt jó néhány pótapa, egyik bénább volt, mint a másik.

Hirdetés

Nagyon hiányzott egy igazi férfi az életemből, és Bécin rögtön láttam, hogy ő aztán az. Lenyűgözött a magabiztossága, a keménysége. Igaz, majdnem harminc évvel idősebb, de nagyon jó pasi, és ellenállhatatlan a szövege. Sokat flörtöltünk, de hónapokon át csak telefonkapcsolat volt köztünk. Nem kezdeményezte, hogy találkozzunk. Azt is megtudtam, hogy családja van. De úgy éreztem: nem érdekel semmi és senki, nekem ez a pasi kell! Végül én hívtam el randizni. Találkoztunk, és én mindent megtettem, hogy elcsábítsam. Sikerült a haditerv, de ő azt mondta, nem válik. Hónapokig ment a huzavona, míg végül beadta a derekát, és eljött otthonról. Az asszony persze kiborult, hívogatott. Megértem és sajnálom is őt, de engem akkor csak egy dolog érdekelt, hogy engem szeressen, mellettem legyen ez a férfi.

Hirdetés

És hát szeretett. Sőt, azt hiszem, ma már bolondul értem. Mióta érzi, hogy én már nem annyira, még erősebben ragaszkodik hozzám. A múltkor aztán történt valami, ami ledöbbentett, amikor pofon vágott, mert kimaradtam egy éjszakára. Pedig csak a barátnőkkel buliztam. Azt mondta, látott kiszállni valakinek a kocsijából. Igaza volt, egy srác hozott haza, de vele sem történt semmi.

Sajnos amióta összeköltöztünk, már nem vagyok biztos abban, hogy egyáltalán volt értelme kikezdeni vele. Nem illünk össze, és ez csak most derült ki, merthogy lakva válik… Csak azt nem tudom, hogy mondjam meg neki. Hisz miattam ugrott ki egy hosszú és már jól bejáratott házasságból! Nagyon ciki ez, ugye!?

Forrás: blikkruzs.blikk.hu


Hirdetés

Hozzászólások: