Elon Musk ledobta az igazságbombát a Covid-19 körüli diagnosztizálásra és az egészségügyre is.

Hirdetés

Mindannyian hallottuk a hírt, hogy a Tesla vezére lélegeztetőgépeket ajándékozott és szállított ki ingyen kórházaknak a koronavírusos betegek kezelésére. Most hogy ezek jók voltak vagy sem, ebbe a témába nem szeretnék belemenni, de sokan támadták miatta.

Viszont mostanában napról-napra ontja a megdöbbentőbbnél megdöbbentőbb nyilatkozatokat és üzeneteket Elon Musk.

Hirdetés

Éppen tegnap (2020.05.17) délután biztatott minden embert, hogy végre “vegye be a piros pirulát!”- lásd a mai VilagHelyzete cikkem erről, de pár nappal ezelőtt
a Covid-19 koronavírus diagnosztizálására és a járvány kezelésére is egy nagyon komoly “IGAZSÁGBOMBÁT” dobott le.

Vagyis ezzel a kifejezéssel lehet még megtalálni az interjú részletét, míg le nem törli a Youtube/Google cenzúra. De a teljes Joe Rogan adást megtaláljátok ezen a linken.
Korábban már a koronavírus körüli pánikot is “hülyeségnek” nevezte Elon Musk, de most nagyon durva és csak az alternatív médiában fellelhető szempontot vetett fel. Hallgassátok meg a saját fületekkel!

Nagyon fontosnak éreztem ezt is lefordítani nektek és magyar felirattal ellátni, de a Youtube nekem is megnehezítette a helyzetem, mert oda szerettem volna feltölteni, viszont a feltöltés felénél már blokkolja a videót a mesterséges intelligencia algoritmusa. Meg is fogjátok érteni, vajon miért!

(SBG Buddha – VilagHelyzete)

Forrás: vilaghelyzete.com

Hirdetés

Hozzászólások: