Elmondta az igazságot, hogyan gyógyult ki a rákból, és börtönbe záratta a gyógyszeripar!

Hirdetés

Jason Vale megdöbbentő története rávilágít a gyógyszermaffia korlátlan hatalmára.

Létezhet olyan, hogy valakit azért büntessenek meg, és hurcoljon meg a média, a gyógyszeripar utasítására, mert elmerte mondani az igazat?

Sajnos a válasz az, hogy igen.

És ami még riasztóbb és szomorúbb az egészben, hogy ez nem valami rossz krimi, vagy összeesküvés elmélet, hanem maga a valóság, egy megtörtént eset, melyhez hasonlókról azóta is tucatszámra lehet hallani.

Annak idején mégis Jason Vale esete kapta az egyik legnagyobb médiavisszhangot.

A New Yorkban élő fiatal férfit rákkal diagnosztizálták váratlanul. Az élete azonnal össze is roppant, és sokan úgy gondolták ismerősei közül is, hogy hamarosan meg fog halni.

Végső stádiumban vették észre a betegségét, ezért már az orvosai szerint sem volt túl sok mindent tenni. Alávethette volna magát a kemoterápiás eljárásnak, végig hányhatta volna az éjszakákat, miközben vénái szinte égtek volna, de ő másképpen döntött.

Hirdetés

Ő elhatározta ugyanis magát amellett, hogy ne adja fel, és élni fog. Rengeteget kutatott, mire kiderítette, hogy az ősi hunza törzseknél nem ismert betegség a rák. Egyszerűen nem tudják, hogy mi az.

Kiderítette azt is, hogy ez a titok az étrendjükben keresendő, mely igen nagy mennyiségben tartalmaz B17 vitamint, amiből rengeteg található a sárgabarack magban.

nagy mennyiségben vásárolt meg, és szerzett magának ezekből a magokból, és módszeresen, kitartó étrendet tartva fogyasztani kezdte őket.

Ekkor jött a legnagyobb döbbenet: az orvosai a kontroll vizsgálatokon azt tapasztalták, hogy a tumorok drasztikusan zsugorodni kezdtek a testében.

Néhány hónap elteltével pedig teljesen eltűnt a rák Jason Vale szervezetéből. Jason tudta, hogy mi mentette meg, és voltak olyan orvosok, akik hittek a férfi történetének, hogy sárgabarack magokat fogyasztott, hiszen magától soha nem gyógyult volna föl, a spontán gyógyulások meglehetősen ritkák.

Jason később elinditotta saját weboldalát. Leírta gyógyulásának történetét. Aztán pedig elkezdett magvakat árulni a gyógymódot alátámasztva. Ez egy olyan hiba volt, aminél nagyobbat nem is követhetett volna el.

Ugyanis a gyógyszeripar tyúkszemére lépett ezzel, mivel széles nyilvánosság elé tárt egy olyan gyógymódot, melyet a gyógyszermaffia már régen próbált elnyomni akkoriban. Ezért jogilag mindent megtettek azért, hogy Jason Vale börtönbe kerüljön.

Hirdetés

Az FDA- Amerikai Élelem Ellenőrző hivatal- szerint, nincs olyan gyógymódja a ráknak, amely nem mérgező vegyületeken alapul, melyek forgalmazása illegális.

Törvénybe foglalták, hogy nem lehet természetes anyagról, főleg a B17-ről azt állítani, hogy gyógyítaná a rákot.

Jason Vale hibáját végül megtorlás követet, és 20 év börtönbüntetést szabtak ki rá, csak azért, mert elmondta az igazságot…

OSZD MEG másokkal is!

Forrás: avilagtitkai.com

Hirdetés

Hozzászólások: