Elkezdődött:Rendőrök lakoltatják ki Pécsi Ildikó unokáját a színésznő házából

Hirdetés

Kedd reggel megkezdődött a fiatalember kilakoltatása. 9 óra előtt néhány rendőr érkezett a helyszínre, majd 10 órakor, a moratórium lejárta után kezdődött a kilakoltatási eljárás a budai ingatlanból. A művésznő unokájának új otthont kell keresnie. Pécsi Ildikó nincs a helyszínen, s egyelőre sem a fiatalember, sem édesanyja, Pártos Csilla nem tűnt fel. Néhány rendőr és a végrehajtó a dokumentumokkal a ház előtt várakozik – írja a Blikk.

Hirdetés

Pécsi Ildikó és volt menye évek óta pereskednek egymással, miután Pártos Csilla és a színésznő unokája, Csaba nem költözött ki a művésznő tulajdonában lévő ingatlanból azt követően, hogy a színésznő fia bejelentette a válásukat. Pécsi Ildikó jogi útra terelte az ügyet. Az ítélőtábla egy évvel ezelőtt ki is mondta, hogy Pártoséknak távozniuk kell a lakásból. Csilla azóta elköltözött, Csaba viszont még most is ott lakik.

Unokája levélben kérte nagyanyját, hogy ne kelljen kiköltöznie, de Pécsi Ildikó továbbra sem akarja, hogy ott maradjanak a lakásban, még az unokájával sem tesz kivételt.

Hirdetés

Hozzászólások: