Elindult a A Magyar Turisztikai Ügynökség őszi kampánya. Két imázsfilmmel is népszerűsítik a turisztikát:

Hirdetés

Elindult a A Magyar Turisztikai Ügynökség őszi kampánya. Két imázsfilmmel is népszerűsítik a turisztikát:

A belföldi élmények nem érnek véget a nyárral, érdemes folytatni a kalandozást itthon ősszel is, hiszen Magyarország turisztikai kínálata a főszezont követően is számos lehetőséggel várja az utazókat – ezzel az üzenettel indított belföldi forgalomélénkítő kampányt az MTÜ.

A Magyar Turisztikai Ügynökség célja a kampánnyal az, hogy az őszi élményeket népszerűsítve segítse a turisztikai szezon meghosszabbítását. A kampánysorozat a Balaton őszi turisztikai kínálatának bemutatásával kezdődött, ezzel párhuzamosan indult el mostani kampány, melyben két film is készült a különböző érdeklődésű utazóknak – tájékoztatott az MTÜ.

Hirdetés

Az egyik film Magyarország aktív turisztikai élménylehetőségeit és egyedi természet közeli csodáit mutatja meg:

A másik a városi programokat, az épített örökséget és a Magyarország kulturális kincseit népszerűsíti:

Az MTÜ a filmek és a klasszikus hirdetések mellett média-együttműködések és közösségi média aktivitások segítségével is közvetíti az üzenetet.

Hirdetés

Az Ügynökség a korábbi belföldi kampányokhoz hasonlóan most is együttműködik azon szálláshelyekkel, vendéglátó egységekkel, borászatokkal, fürdőkkel, illetve egyéb turisztikai szolgáltatókkal és attrakciókkal, amelyek az őszi időszakban kedvezményes ajánlatokat kínálnak a látogatóknak.

A kampányhoz csatlakozó szolgáltatók 2020. szeptember 9. és október 15. között „Magyarország ősszel is vár!” néven hoznak létre speciális ajánlatot.

Az MTÜ a partnereket a csodasmagyarorszag.hu weboldalon gyűjti össze és teszi közzé, illetve átfogó, országos kampányában kiemelten népszerűsíti a kedvezményes ajánlatokat.

Forrás: turizmus.com


Hirdetés

Hozzászólások: