Elfelejtette az anya, hogy a kocsiban hagyta a 2 éves kislányát – a pici szörnyethalt a tűzforró autóban

Hirdetés

Elfelejtette az anya, hogy a kocsiban hagyta a 2 éves kislányát – a pici szörnyethalt a tűzforró autóban
Miután a kaliforniai nő felébredt, jelentette gyereke eltűnését, de még a rendőrök előtt megtalálta a kicsit a kocsiban – sajnos már holtan. Egyelőre nem tudni, hogy került oda a kislány és mennyi ideig volt benne.
Újabb gyerek halt meg azután, hogy a tűző napon parkoló autóban felejtették. A szörnyű tragédia ezúttal a kaliforniai Tierrasantában történt hétfőn.

Egy 2 éves kislány veszítette életét egy út szélén hagyott, felhevült kocsiban, azt azonban nem lehet tudni, hogy hogy került oda, és miért maradt benne hosszabb időre – írja az NBC San Diego.

Hirdetés

Édesanyja maga vallotta be, hogy miközben a gyerek az autóban volt, ő csendes pihenőt tartott a házban. Miután felébredt, megijedt, amikor nem találta kislányát, és mivel hiába kereste, délután háromnegyed 1 körül bejelentette a rendőrségen a kicsi eltűnését. Azonban a nő még az egyenruhások kiérkezése előtt meglátta őt a ház előtt álló kocsiban.

A rendőrök már csak a kisgyerek halálát tudták megállapítani. Az egyelőre nem derült ki, mennyi ideig lehetett a forró autóban. Az ügyben nyomozás indult, a kocsit is tüzetesen átvizsgálják.

A szomszédokat nagyon megdöbbentette és elszomorította a tragédia, de támogatják a családot. A környéken egyébként az amerikai katonaság tagjainak családjai élnek.

Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu


Hirdetés

Hozzászólások: