Elbúcsúztatták Ambrus Zoltánt: rengetegen vettek részt a megemlékezésen

Hirdetés

Ambrus Zoltánnak szerveztek búcsúztatót, a rajongók hosszú sorokban álltak, hogy megemlékezhessenek az elhunyt zenészről.

Ambrus Zoltán temetésén csak a család és a közeli hozzátartozók, barátok vehettek részt, de a rajongók is szerettek volna megemlékezni a zenészről. Ők a Rockmúzeumban róhatták le a kegyeletüket, ahol ott volt az Irigy Hónaljmirigy összes tagja.

„Központi figurája volt a csapatnak, egy igazi karakteres figura. Sőt talán mondhatom, hogy ő volt a legkarakteresebb figurája az együttesnek, éppen ezért mindig tisztában voltunk vele, hogy az emberek mennyire szerették. Azt gondolom, hogy ez az egész nem is rólunk szól most, hanem arról, hogy a család találkozik a rajongókkal” – mondta a Blikknek Sipos Tamás.
Hirdetés


A rajongók hosszú sorokban álltak, hogy elbúcsúzhassanak szeretett zenészüktől, és mindannyiukat meghatotta az Ambrus Zoli legjobb pillanataiból összeállított videó. Ambrus Zoltán különleges gitárja előtt is fejet hajtottak, amelyet a zenész fia bocsátott a múzeum rendelkezésére. “Szeretném, ha méltó módon tudna mindenki megemlékezni apuról. Azt gondoltuk, hogy a különleges gitárja, amely kimondottan az ő kezére készült majdnem húsz évvel ezelőtt Amerikában, elég szimbolikus tárgy a búcsúztatáshoz” – mondta korábban Gábor.

Forrás: life.hu

Hirdetés

Hozzászólások: