Egymásnak esett L.L. Junior és volt párja! Rendőrt kellett hívni.

Hirdetés

A szomszédok figyeltek fel a kiabálásra

A szomszédok lettek figyelmesek a kiabálásra, amikor L.L. Junior és volt párja a folyosón keveredtek hangos vitába. Olyan súlyosnak látták a helyzetet, hogy rendőrt hívtak.

Akkor vesztek össze, amikor Csilla elment Juniorhoz, hogy magával vigye Lacikát láthatásra.

A szomszéd mesélte a Ripostnak, hogy jobbnak látta ha rendőrt hív.

Hirdetés

A Ripost megkeresésére elmondták a szülők, hogy valóban nagyon összekaptak. Rendőri intézkedés nem történt.

„Valóban elfajult köztünk vasárnap délelőtt a vita, de semmi komoly nem történt, csak kiabáltunk egymással” – mondja Junior.

Aznap hajnalban arra ébredtem, hogy Dávidkával álmodtam, és már nem is tudtam visszaaludni. Olyan erővel tört rám a fiam halála miatt érzett fájdalom, hogy az nem tudtam kezelni. Nem szeretnék magyarázkodni, hiszen ezt csak az értheti, aki szintén elvesztette a gyermekét…Egyszerűen összevesztünk, aztán szó szót követett.. Sajnos, egyikünk se ura mindig az érzéseinek, még túl friss a seb– folytatja az énekes, aki bevallotta: valóban mondott csúnya dolgokat a vita hevében, de se Csillát, se mást nem hibáztat kisfia halála miatt.

Csilla is hasonló képpen értékelte a történteket:

„Laci felzaklatott lelki állapotban volt, amikor megérkeztem hozzá a megbeszélt időben. Próbáltuk higgadtan megbeszélni a dolgokat, de nem sikerült, majd elszabadultak az indulatok. Végül úgy láttam jónak, ha Lacika érdekében inkább eljövök, lemondva a közös programról. Igen. vannak vitáink, hiszen óriási és feldolgozhatatlan veszteség ért minket, de mindketten a megegyezésre törekszünk” – mondja.

Forrás: blikkruzs.blikk.hu

Hirdetés

Hozzászólások: