Egy szörnyeteg 19-szer szúrt meg egy kutyát. 1 hónap múlva, az átalakulása mindenkit megdöbbentett!

Hirdetés

Soha nem fogjuk megérteni, hogy valaki hogy tud bántalmazni egy ártatlan élőlényt. Hogy képes így bánni egy érző és szerető kutyával valaki? Ők a mi hűséges társaink, akik jóban és rosszban is mellettünk vannak, akik minden hajlandóak a gazdiért megtenni. Csak egy nagyon beteg és kegyetlen ember képes bántalmazni egy kutyát.

Egy nap a St. Louis-i rendőrség kapott egy hívást, egy mentálisan beteg személyről egy helyi egyházban, akinek segítségre volt szüksége.

A helyszínre kiérkezve azonban egy brutálisabb dolgot fedezett fel, mint amire számított. Meglátott egy aprócska uszkár kutyát, aki egy hatalmas vértócsa közepén feküdt.

A rendőrség azonnal értesítette a helyi állatmentőket, akik pár perc alatt ki is értek a helyszínre. A kutyust Frannie-nek nevezték el, akit azonnal kezelésbe vettek.

Hirdetés

Megvizsgálták a kutyát és rájöttek a szörnyű igazságra: valaki 19-szer szúrta meg az ártatlan kutyust, aki majdnem belehalt a sérüléseibe.

Ha nem érkezik ki időben a rendőr, akkor a helyszínen elvérzett volna és az életével fizetett volna ezért. A sebek miatt az eb rengeteg vért vesztett, kész csoda hogy életben maradt.

Frannie-t beszállították a kórházba és szigorú felügyelet alá helyezték. Az állatorvosok minden tőlük telhetőt megtettek, de nem tudták garantálni, hogy a kutya életben marad.

Mindenki meglepetésére pár nap múlva a kutya állapota rohamosan javulni kezdett, és már sokkal jobban érezte magát. Az orvosok értesítették azt a rendőrt, aki először ért ki a helyszínre.

Hirdetés

A férfi nagyon örült a jó hírnek, egészen annyira, hogy elhatározta örökbe fogadja a kutyát. Az új gazdája már csak arra vár, hogy Frannie teljesen felépüljön, ezután egyenesen mehet az új családjához.

Ez egy szörnyen szomorú történet, de hála Istennek boldog véget ért. Itt tudjátok megnézni a kutya hihetetlen felépülését:

Forrás: kutyafan.hu

Hirdetés

Hozzászólások: