Egy szerelmespárra és egy testvérpárra csaptak le a nyomozók: rengeteg drog és pénz volt náluk

Hirdetés

Egy élettársi kapcsolatban lévő szerelmespár és egy testvérpár is lebukott abban a kábítószerügyben, amelynek szálai Balatonalmádiból Budapestre vezetnek. A rendőrök rengeteg drogot és 15 millió forintnyi készpénzt is találtak.

Balatonalmádiból szerezték be az anyagot
A gyanú szerint S. Angelika és élettársa Sz. Péter, valamint közös ismerősük Cs. Zsolt Budapesten kábítószerrel kereskedtek. Az anyagot Cs. Zsolt szerezte be Balatonalmádiban T. Ádámtól.

Hirdetés

Postán szerezte be az árut
T. Ádám a kábítószert pedig feltehetően postán, levélküldeményként szerezte be. A budapesti férfi és a házaspár a beszerzett „árut” elosztotta és azt árulták.

Heroin átadása közben fogták el
November 10-én a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda akciót szervezett Balatonalmádiban. A rendőrök éppen bruttó 135 gramm heroin átadása közben fogták el Cs. Zsoltot és T. Ádámot.

Házkutatást tartottak
A T. Ádám balatonalmádi és budapesti lakásán tartott kutatások során a nyomozók egy kilogramm marihuánát, három gombatelepet, szárított halucinogén gombát, ötven, feltehetően extasy tablettát és ötven, feltehetően LSD bélyeget, valamint a kábítószer szárításához és fogyasztásához szükséges eszközöket és 15 millió forint készpénzt foglaltak le.

Hirdetés

A testvér is képbe került
A házkutatás során T. Ádám balatoni lakásában testvére tartózkodott. T. Gábor elismerte, hogy a kábítószerek egy része az övé.

Máshol is találtak kábítószert
Cs. Zsolt fővárosi lakásában a rendőrök csekély mennyiségű kábítószergyanús anyagot, valamint a csomagoláshoz szükséges eszközöket foglaltak le.

Fegyverük is volt
A rendőrség ahhoz az információhoz jutott, hogy S. Angelika és Sz. Péter fegyverrel is rendelkezik, így őket a Terrorelhárítási Központ műveleti egységének segítségével fogták el.

Hirdetés

Gázpisztolyt is találtak
A lakásban csekély mennyiségű kábítószergyanús anyagot, az értékesítéshez szükséges eszközöket és egy gáz- és riasztófegyvert találtak.

Nyomozás folyik ellenük
A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztály Kábítószer Bűnözés Elleni Osztálya jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást S. Angelika és társai ellen. A hatóságok letartóztatásukat kezdeményezték.


Kiemelt kép: ennyi pénzt találtak a kábítószerkereskedőknél – police.hu
Forrás: kekvillogo.hu


Hirdetés

Hozzászólások: