Egy részeg megpróbálta puszta kézzel vízbe fojtani a varsói állatkert medvéjét

Hirdetés

A Micimackó élőszereplős horroverzióját játszotta el egy magából kivetkőzött részeg lengyel, miután a karantén feloldásával együtt újra megnyílt a varsói állatkert. A 23 éves, korongrészeg fickó bemászott a vizesárokkal körbevett medvekifutóba, ahol Sabina, az öreg cirkuszi medve tölti nyugdíjas napjait. Vagyis ő az állatkert Bruckner Szigfridje- írja a 444.hu

Hirdetés

Egy látogató által készített videón pompásan végignézhető, ahogy a pasi – akit előtte a tűzoltók sem tudnak kicsalogatni – megdöbben azon, hogy egy medvekifutóban medvével találkozik, ezért ijedtében beugrik a vízbe. Sabina előbb a parton követi, majd ő is beugrik a vízbe. Ekkor következik a legijesztőbb jelenet, amikor a részeg megpróbálja a fejét a víz alá nyomva megfojtani a medvét. Aki pedig jól láthatóan csak játszani akar vele. Ezért egyszer sem támad az emberre, aki cserébe többször is a víz alá próbálja nyomni a fejét.

Jó hírem van: a végén nem sikerült a mesterterv, a felek életben maradtak. A férfi kisebb karcolásokkal megúszta. Sabinát – “aki cirkuszi medve volt, megszokta az emberek közelségét, de a legkevésbé sem számított emberi támadásra” – az ápolója szerint teljesen lesokkolták az események, később a vízben találták meg, ahogy még mindig ott dörmögött, amíg meg nem nyugtatták.

Hirdetés


Forrás: 444.hu


Hirdetés

Hozzászólások: