Egy nő megdöbbenve fedezte fel az ijedt kóbor kutya titkát, aki hetekig követte őt

Hirdetés

Fotó: @skinsbuem

Maddie, a kóbor kutya hónapokig járta egyedül az utcákat, mire Selina, egy kutyamentő ráakadt. Maddie szeretetért áhítozott, de túl félénk volt ahhoz, hogy bárkiben is megbízzon. Selina elszántan törekedett arra, hogy megnyerje Maddie bizalmát, rendszeresen látogatta, kezelte bőrbetegségét, és élelmet vitt neki.

Maddie, bár félt, követte Selinát minden nap hazáig, de amint megálltak, ijedten elszaladt. “Maddie minden alkalommal elszaladt, amikor megmentője megpróbálta megérinteni, de elkezdte kergetni a robogóját és követni őt hazáig. Azonban valahányszor Selina úgy döntött, hogy megáll, a rémült kölyök elszaladt” – számolt be Selina a kihívásokról.

Hirdetés

Idővel, Selina kitartó odafigyelésének és törődésének köszönhetően Maddie megnyílt. Hónapokkal később Selina először ölelhette meg a kutyát, és innentől kezdve nap mint nap találkoztak. Maddie már várta ezeket a találkozókat, és örült, amikor megsimogathatta őt megmentője.

Fotó: The Dodo

Amikor Selina végül elvitte Maddie-t állatorvosi vizsgálatra, meglepő hírt kapott: Maddie vemhes volt és hamarosan ellésre került sor. “A lány megdöbbent, amikor az állatorvos közölte vele, hogy Maddie vemhes, és hogy pár nap múlva szülni fog” – mesélte Selina a fordulatról.

Hirdetés

Selina otthonában Maddie biztonságban világra hozta kölykeit. “Selina hazahozta Maddie-t és készített neki egy fekhelyet, ahol biztonságban érezheti magát” – említette meg Selina, aki teljes mértékben elkötelezte magát Maddie és kölykei mellett. Két kiskutya már szerető otthonra talált, Maddie és a harmadik kölyök azonban még mindig családot keresnek.

Ez a történet nem csupán a kóbor állatok megmentésének fontosságáról szól, hanem arról is, hogy a türelem és a szeretet hihetetlen változásokat képes elérni.

Forrás: Pupvine


Hirdetés

Hozzászólások: