Egy nő felvett egy macskát a menhelyről, és másnap visszatért egy másodikért is

Hirdetés

Fotó: mojo.the.cat

A menhelyek nem jó hely az állatok számára. Persze jobb, mint a hideg és éhes utcán, de semmi egy igazi otthonhoz képest, ahol szeretik és gondoskodnak rólad.

Ez a nő úgy döntött, hogy szerez egy barátot, és elment az állatmenhelyre, hogy szerezzen egyet. Ott megakadt a szeme egy 11 éves, Mojo nevű macskán, akibe azonnal beleszeretett.

Hirdetés

A nő annyira megörült új kedvencének, hogy végighallgatta a történetét, amit a menhely munkatársai meséltek neki. És csak este, otthon az ágyban fekve kezdett emlékezni a nő…

Mint kiderült, Mojo nem volt egyedül a menhelyen. A legjobb barátja, egy 16 éves macska, akit Maxnak hívtak, vele együtt került oda. Valamilyen okból a menhely dolgozói átvitték őt a ketrecbe, ami a menhely egy másik szárnyában volt. Így elválasztották a legjobb barátokat…

Hirdetés

Ez a gondolat egész éjjel ébren tartotta a nőt. Kora reggel, amint kinyitott a menhely, már ott is volt, hogy felvegye a másik macskát.

A hosszú elválás ellenére barátságuk nem halványult. A cicák azonnal felismerték egymást.

Most újra a legjobb barátok, és mindent együtt szeretnek csinálni:

Még jó, hogy ennek a történetnek ilyen jó vége van. Két barát együtt éli meg öreg napjait egy meleg otthonban, szeretettel és gondoskodással körülvéve!

Forrás: TheDodo


Hirdetés

Hozzászólások: