Egy nő átírta a vak férfi tábláját, és minden megváltozott! Megható videó!

Hirdetés

A férfi alig hitte el, hogy mennyien adakoznak neki, miután a nő néhány egyszerű szót írt a kartontáblájára.

Ekkora ereje van a szavaknak! Így változott meg egy hajléktalan vak férfi élete!
Nem egyszerű az élet azok számára, akik valamilyen testi hiányossággal, vagy betegséggel küzdenek minden nap. Gyakran azonban kisebb-nagyobb városok utcáin, aluljáróiban láthatjuk ezeket a kevésbé szerencsés embertársainkat, akik arra kényszerülnek, hogy otthon és remény hiányában aprópénzt kéregessenek.

A videóban egy hasonló sorsú, vak férfi van a középpontban. Egész nap csupán néhányan veszik észre és szánják meg néhány pénzérmével. Egyszer azonban egy nő lép oda hozzá, és adomány helyett kezébe veszi a férfi kartonpapírját, amelyen a következő felirat áll: „Vak vagyok, kérem, segítsenek.”

A nő megfordítja a darab papírt és ír valamit a hátuljára, majd visszahelyezi a férfi mellé az új felirattal. Ami ez után történik, arra a férfi sosem számított.

Hirdetés

Amit a nő a papírra írt…
Az férfi előtt hamarosan kisebb dombokban kezdett gyűlni a pénz, miután a járókelők elolvasták az új feliratot mellette. A videó megtekintése után lejjebb olvashatjuk a fordítást!

A papíron eredetileg ez állt: „Vak vagyok, kérem, segítsenek.” Miután a nő később visszatért a meglepett férfihez, az megkérdezte tőle: „De mégis mit csinált táblámmal?” A nő válasza ez volt: „Ugyanazt írtam rá, csak más szavakkal.” A férfi megköszönte: „Köszönöm kedves…”

Végül láthatjuk az új feliratot: „Gyönyörű napunk van, és én NEM láthatom.”

A videó célja felhívni a figyelmet arra, hogy a szavaknak mekkora erejük van, és hogy ha gondosan megválogatjuk őket, akkor hatalmas változásokat hozhatunk mások életébe.

Hirdetés

Oszd meg cikkünket mindenkivel, hogy minél több emberhez eljusson az üzenet!

Forrás: ferfibarlang.hu

Hirdetés

Hozzászólások: