Egy nő 15 éven keresztül járt a könyvesboltba olvasni. A bolt személyzete megelégelte ezt, és úgy döntött, hogy…

Hirdetés

Ez a történet valós, és Kijevben esett meg.

Az „Auchan Ukrajna” törzsvásárlói felfigyelhettek egy idősebb hölgyre, aki, mint később kiderült, immáron 15 éve minden nap felkeresi a hipermarketet, hogy ott könyvet olvasson. Írja Bogdan Gdal újságíró egy .

Majd így folytatja:

„Ez a hölgy tizenöt éven keresztül szinte napi rendszerességgel jár a „Magedán” bevásárlóközpont könyvrészlegéhez és ott olvassa a könyveket. A hölgy egyébként megfordult több hipermarketben is, látták a „Sztráná”, később a „Karaván” és legutóbb az „Auchan” polcai között is. Mindenhol ott van! Annyira igaz ez, hogy úgy gondolom, letetne a hipermarket szimbóluma is.

Hirdetés

Egyszer odamentem hozzá, és ezt mondtam neki: „Magát gyakran látni itt.” Azt válaszolta rá, hogy nincs mivel foglalkoznia otthon, unatkozik, az élet pedig nehéz. Aztán elszégyellve magát visszatette a kezében lévő könyvet a polcra és elment. Az eset után megtudtam, hogy Anasztáziának hívják a hölgyet. Elhatároztam, hogy többet nem fogom zavarni olvasás közben, olvasgasson csak, ha akar…”

Aztán nemrég kisebbfajta csoda történt, ugyanis kizárólag ezen idős hölgy kedvéért egy ülőalkalmatosságot helyeztek el a könyvespolcok közelében!

Erről az újdonságról személyesen Irina Jargina számolt be, aki az „Auchan Ukrajna” közösségi kommunikációért felelős vezetője.

A közösségi oldalakon sokan jelezték, kérték, hogy segítsünk valahogy ennek az idős hölgynek, így az Auchan vezetősége úgy döntött, hogy a könyvespolcok elé egy nem túl nagy, de kényelmes ülőalkalmatosságot helyeznek ki.

Ezentúl a néninek kényelmesebb lesz olvasgatni, mondták az üzlet dolgozói.

Hirdetés

„Örömmel töltött el minket, hogy ebben a helyzetben az emberek nem közönnyel álltak a helyzethez. Meghallgattuk a jobbnál jobb ötleteket és egy olvasósarkot hoztunk létre az üzletünkben. A néni már járt azóta nálunk látta is, de egyelőre furcsa még neki.”tette közzé az „Auchan Ukrajna” a facebook oldalán.

A hír gyorsan elterjedt az interneten. Íme, a legaranyosabb hozzászólások a facebookról:

„Hurrá, nem semmi, komolyan! Köszönet nektek! Igazán emberi hozzáállás ez! És jólelkűség! Valódi emberiesség! Minden jót kívánok nektek! Az ünnepekre pedig sok-sok szeretetet!”

„Emberiességből ötös! Ma megyek is hozzátok könyvet venni!”

„Ez megható. Könnyek szöktek a szemembe.”

„Elismerésem! Szerintem mondjátok meg a néninek, hogy nyugodtan üljön le. Biztos jól fog esni neki, hogy valami jó is történik.”

Téged is megérintett ez a hír? Te voltál már valaha ehhez hasonló helyzetnek a szemtanúja?

Forrás: bidista.com


Hirdetés

Hozzászólások: