Egy medve tartotta életben az erdőben eltűnt hároméves kisfiút

Hirdetés

Két napot és két éjszakát töltött egy erdőben az az észak-karolinai kisfiú, aki – csodával határos módon – teljesen épen került meg.

A hároméves Casey Hathaway a barátaival játszott a nagymamája kertjében, ám nem tért haza a játék befejeztével. Amikor a gyermek eltűnt, farkasordító hideg uralkodott a térségben, a rossz időjárási viszonyok még inkább megnehezítették a gyermek keresését.

Amikor megkérdezték a kicsit, hogy mit csinált a két nap alatt, hogyan élte túl a fagyos éjszakákat, a gyermek azt felelte, végig egy barátságos medve viselte a gondját.

Hirdetés

A kisfiúra egyébként tüskés bokrok fogságában bukkantak rá a mentőcsapatok: a gyerek fázott, a ruhái nedvesek voltak, de biztonságban volt. A kisfiú mindenkinek azt állítja, végig vele volt egy barátja a nehéz napok alatt. Ez a barát egy medve volt, és a gyermek csak azért élte túl a vadonban, mert a medve gondoskodott róla.

A rendőrség szerint a kisfiú igazi túlélő: megúszta néhány karcolással, és amikor megtalálták, csak egy kis vizet kért és az édesanyját.

Forrás: blikk.hu


Hirdetés

Hozzászólások: