Egy kényelmes nő élete – nem veszek a fiamnak új telefont nem vigyázok az unokáimra, elmentem nyaralni!

Hirdetés

Ma egy nagyon érdekes történetet hoztunk el nektek.

Anna egy olyan nő akivel nagyon könnyű az élet, mindenbe beleegyezik, megbízható és támogatja a családját, nem vitatkozik. Mindenki szereti és csodálja őt, ő egy igazi támasz a férje számára is, sohasem fogja megbántani vagy elkeseríteni a férjét.

Egy napon azonban nagy változás történik, Anna lázadni kezd és úgymond elviselhetetlenné válik azok számára akiknek eddig más volt a véleményük róla.

Az unokák azt hitték, hogy a nagymamához mennek vakációzni, de ő visszautasította őket. Most a szülők vissza kellett mondják a repülőjegyeket amiket lefoglaltak a nyaraláshoz.Hogy történhet ilyen? Az anya, a lányára számított amikor a házfelújítást elkezdte, a testvére biztos volt abban, hogy fog kölcsönt kapni tőle, mert az ő számára nem probléma a pénz, de most visszautasította.

Hirdetés

A fia haragszik, mert az anyja nem egyezett bele, hogy új telefont kapjon. A főnöke fel van háborodva mert az alkalmazottja nem be dolgozni a szabadnapján, a férje nem érti, hogy miért nem támogatta a felesége abban, hogy új autót vásároljon. A listát még folytathatnánk.

Mi történt? Tulajdonképen semmi eget rengető dolog nem történt, senki nem bolondult meg, csak Anna elhatározta, hogy a saját életét akarja élni.

Anna elment szabadságra, jegyet vett magának valahol jó messze. Hogy dönthetett így? Ő aki mindig készen állt arra, hogy másnak segítsen, most csak egyszerűen elment. Nagyon érdekes viselkedés.

Az igazság az, hogy Anna mindenkit értesített erről a döntéséről, csak senki sem akarta meghallani. Kit érdekel, hogy ő mit, mond mikor úgyis minden úgy történik ahogy mi akarjuk?

Forrás: finomreceptek.com


Hirdetés

Hozzászólások: