Egy ideje bevett szokás lett a postánál, hogy az érkező levélküldeményt meg sem próbálják kézbesíteni

Hirdetés


Sokan panaszkodnak a közösségi oldalon, hogy a postánál az érkező levélküldeményt, vagy csomagot meg sem próbálják kézbesíteni.
Denes Pataki‎ bejegyzését olvashatjuk:

“Sziasztok! Egy ideje bevett szokás lett a postánál, hogy az érkező levélküldeményt meg sem próbálják kézbesíteni ( többször is előfordult, és garantáltan volt itthon valaki, ébren is volt, a csengőnk sem rossz, stb stb..), hanem csak a képen látható értesítőt b*sszák be a postaládába, amivel fáradhatsz be a postára átvenni. Tudja valaki esetleg mi a jó büdös franc ez az új módi a postánál? Vagy, hogy mi a sz*rnak alkalmazzák a kézbesítőket? Értesítők bedobálására? Mi értelme van ennek? Őszintén szólva elképesztően felháborítónak tartom ezt a fajta eljárást, különösen annak tükrében, hogy idén is már kétszer emelt már árat a posta. Ezért a rettentő színvonalas szolgáltatásért? Tényleg? Várom mi a ti tapasztalatotok, máshol is bevezették-e ezt az új “szokást”, vagy csak Újpestet tisztelik meg ezzel….”

Hirdetés

Leila Kovács az alábbiakat írja:
“Az hagyján, nekem a külföldről érkező csomagjaimról még értesítőt SE dobnak be, rendszeresen visszaküldik, bukom a többezres költséget. Az online csomagkövetésben nem lehet bízni egyáltalán, szóval ami fontos, azért minden második nap berohangálok, hogy átvehetem-e már, ott meg rizsáznak, hogy itt ott amott van, majd holnaptól, aztán 4 napra rá még mindig semmi. Szégyen!”

Martin Jambor ezt állítja:
“Nalunk is igy van, sot, ottvoltam kint, eppen arra a 3 percre szaladtam hatra valamiert, mire visszaertem masik utcaba volt, aszondja nekem mar odaadtam a postasautosnak… Mondom ember 200 metert jutottal elore 1 2 perc alatt melyik postasautonak adod oda? Szimplan b*sszak kihozni magukkal, majd te menj be erte, termeszetesen masnap fel 4 ig, mert zar a posta…”

Viktória Gellért is panaszkodik:
“III. kerület (panel), felcsengett, hogy ajánlott levelet hozott, feljönne, oké, nyitom. Eltelik 1 óra, sehol senki. Lemegyek a postaládához és be van dobva az értesítő… 🤭😒 Kész röhej…”

Neked mi a véleményed erről? Történt hasonló eset?

Forrás: facebook.com

Hirdetés

Hozzászólások: