Egy hétig ünnepelték Esztergályos Cecília szülinapját! Küldjünk neki sok szívecskét <3

Hirdetés

Esztergályos Cecília Magdolna (Budapest, 1943. január 26. –) Jászai Mari-díjas magyar színésznő, érdemes és kiváló művész. Esztergályos Károly Balázs Béla-díjas rendező húga.

A színésznő, akit többek között a Família Kft. Ágicájaként szeretett meg az ország, lassan egy hete folyamatosan ünnepel, hiszen mindenki igyekszik felköszönteni a meglehetősen munkás hét vége előtt. Esztergályos Cecília pedig még élvezi is ezt- írja a Blikk.hu

– Először is örülök neki, hogy megértem, boldogsággal tölt el ez a tudat. Persze néha 143 évesnek érzem magam, de belül maradtam három, aki mindig mindennek tud örülni – nevetett a színésznő, aki bevallotta, külön ünnepel majd a férjével, a testvéreivel és a gyerekekkel is, imádja ugyanis, hogy sorra felköszöntik. Sőt, amikor lesz ideje, még magának is vásárol ajándékokat azok nevében, akik már nem lehetnek közöttünk.

Hirdetés

– Apukám, anyukám, a nagyszüleim, a dédszüleim nevében is veszek ajándékokat magamnak és meg is köszönöm nekik. A családdal pedig vendéglőzünk. Amikor őket ünnepeljük, meghívom őket, most pedig ők hívnak meg engem, persze, ha sikerül egyeztetni, mert most valóban sok a dolog. Vasárnap is dupla előadásom van. Ám ez nem panaszkodás, örülök ennek és annak is, hogy az Oldschool című műsort is nemsokára folytatjuk – sorolta Cecília, aki általában ruhákkal vagy CD-kel lepi meg magát.

– A klasszikus zenétől a modernig mindent szeretek és hallgatok, mert képben kell lenni. A családban a pár évestől a 45 évesig van gyerek, velük tudni kell tartani a lépést – jelentette ki a színésznő, akinek néha szüksége van arra, hogy egy picit leálljon.
– Imádok aludni, de rengeteget olvasok, színdarabokat, életrajzi regényeket. Nekem ez a pihenés – avatta be lapunkat a mindennapokba Esztergályos Cecília, aki számára nagyon fontos a szabadsága.

– Amíg azt csinálom, amit akarok, addig minden jó – tette hozzá boldogan a születésnapos színésznő.

“Famíliája” is köszöntötte

Több mint húsz éve annak, hogy a Família Kft.-nek vége lett, de a népszerű sorozat szereplői és stábtagjai a mai napig rendszeresen összejárnak. A társaság évente legalább négyszer összegyűlik, van amikor alig öten-hatan érnek rá, de olykor akár egy húszfős csapat is összegyűlik a múltidézésre, amelyen például az esedékes születésnapokat is megünneplik. Így legutóbb Esztergályos Cecíliát és Csonka Andrást is köszöntötték.

Hirdetés

A Família Kft. című sorozat egykori stábja.

Esztergályos Cecília Magdolna (Budapest, 1943. január 26. –) Jászai Mari-díjas magyar színésznő, érdemes és kiváló művész. Esztergályos Károly Balázs Béla-díjas rendező húga.

Forrás: blikk.hu

Hirdetés

Hozzászólások: