Egy gyermeknél nem állnak meg Hosszú Katinkáék! „Szülés után nem fogok visszamenni úszni”

Hirdetés

Őszintén beszélt a családalapításról.

Katinka csak nagyon ritkán enged betekintést magánéletébe, ám ezúttal a nal kivételt tett, és a családalapítási terveiről mesélt.

Világklasszis úszónőnk már az ötödik olimpiájára készül, amikor a medencében van, kizárólag a mozdulataira koncentrál. De ugyanez a céltudatosság jellemző a magánéletére is: határozott elképzelése van azzal kapcsolatban is, milyen családmodellben képzeli el a jövőben az életét.

Hirdetés

– Mint a legtöbb nőt, természetesen engem is foglalkoztat a családalapítás gondolata, és magam is sokat gondolkodom a témán – kezdi a magazinnak. – Mindenképpen szeretnék gyerekeket, ebben biztos vagyok. Nem is egyet, hanem többet. Hogy pontosan mennyit, azt még nem tudom. A megfelelő időzítés tekintetében egyelőre nem szolgálhatok pontos évszámmal, időponttal; majd meglátom, hogy alakul. Jelenleg őzerővel a tokiói olimpiára koncentrálok. – magyarázza Katinka, aki azt is elárulta, hogy ha itt lesz az ideje, az anyaság mindent felülír majd. Azt azonban megígérheti, hogy az olimpia után még folytatni fogja a versenyzést, így biztos nem ez lesz az utolsó megmérettetése.

– …Viszont azt már eldöntöttem magamban, hogy amint elérkezettnek látom az időt a családalapításra, a szülés után nem fogok visszamenni úszni. (…) Maximálisan szeretné a családomra koncentrálni, nem akarok elvenni tőlük tartalmas, érdemi időt. (…) Nem szeretnék az az édesanya és feleség lenni, aki naponta 8-10 órát távol van a családjától. Az rengeteg kiesett idő, amit anyaként nem tudnék pótolni.

Forrás: blikkruzs.blikk.hu

Hirdetés

Hozzászólások: