Egy év után megszólalt a balerina, aki súlyosan megsérült Jókai utcai házomlásban

Hirdetés

Egy évvel ezelőtti tragikus házomlásnak lett az egyik áldozata Tóth Nikolett, aki súlyos sérüléseket szenvedett. A 27 éves balerina a TV2 Tények című műsorában most először szólalt meg a nyilvánosság előtt azóta, hogy az ominózus esemény történt.

Hirdetés

A fiatal nő csodával határos módon élt túl a balesetet, azonban most kerekesszékhez kötött. Az orvosok gerincébe csavarokat és fémeszközöket kellett beépíteniük a stabilizálás érdekében. Bár több műtéten is átesett, az utóbbi időben az állapota romlott.

„Először az egyik kezem, most pedig már a másik is elkezdett gyengülni. Most ezekkel van a legnagyobb probléma és feladat.” – mondta Tóth. Hozzátette: „Az orvosok nem igazán biztattak soha, mert nagyon súlyos gerincvelő-sérülésem van. Minimális esély van arra, hogy felálljak, de én ebben hiszek.”

Tóth Nikolett karrierjét a baleset előtt nem csak mint táncos, hanem mint balettmester is építette, és bár a baleset komolyan befolyásolta a fizikai állapotát, még mindig reménykedik abban, hogy a jövőben képzéseket tarthat.

Hirdetés

A rehabilitációja azonban nem olcsó. Az Operettszínház már szervezett adománygyűjtést az ő támogatására, azonban a modern kezelések sokba kerülnek. Mindazonáltal Nikolett kitartó és erős: „Érzem magamban az erőt, hogy ki tudjak jönni ebből a nehéz helyzetből.”

A közösség támogatása és az ő elszántsága reményt ad sokaknak, hogy Tóth Nikolett újra lábra állhat és tovább folytathatja azt, amit a legjobban szeret: a táncot és a balettmesterkedést.

Itt nézheti meg a TV2 Tények interjúját:


Hirdetés

Hozzászólások: