Egy ellopott süket kutya megható története, aki egy kedves hajléktalan férfinál talál menedéket

Hirdetés

Fotó: FOX 61

Egy argentin masztiff, Aspyn, Ashlyn Kelly gazdájának hű társa, nem csak egy kutya, hanem egy életmentő társ is. Süket és különböző egészségügyi problémákkal küzdött, amikor Ashlynhoz került. „Még azt sem tudta, hogyan kell lefeküdni a kutyaágyba” – meséli Ashlyn, aki szerint Aspyn az életének egyik legnagyobb vigasza.

Hirdetés

A dráma akkor kezdődött, amikor Aspyn egy szupermarket látogatás alatt eltűnt. Ashlyn kis időre hagyta a kutyát az autóban, ami a boltból való visszatérésekor már nem volt a helyén. „A legrosszabb az volt, hogy nem tudtam, hol van, vagy hogy kinél van, vagy hogy hogyan bánnak vele, hogy evett-e, hogy kint van-e, hogy fázik-e” – mondja Ashlyn, aki azonnal megkezdte a kutatást.

Fotó: FOX 61

A megoldás hihetetlenül érkezett: egy hajléktalan férfi talált rá Aspynra, amint az egyedül kóborolt egy erdős területen, Moosup közelében, mintegy húsz kilométerre Ashlyn otthonától. A férfi befogadta, etette, és menedéket biztosított neki az éjszakára.

Hirdetés

Másnap Ashlyn és Aspyn újra találkozhattak, a gazda háláját fejezte ki mindazoknak, akik segítettek visszahozni szeretett kutyáját. Ashlyn különösen hálás volt a hajléktalan férfinak, aki oltalmába vette Aspyn-t a kritikus pillanatokban.

Fotó: FOX 61


Hirdetés

Hozzászólások: